10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăStirea zileiHolograf a pierdut 15.000 de euro din cauza problemelor de sanatate ale...

Holograf a pierdut 15.000 de euro din cauza problemelor de sanatate ale lui Dan Bittman

in:

Stiri pe acelasi subiect

Dan Bittman (50 de ani) a suferit o interventie la gat din cauza careia organizatorii au amanat cele doua concerte de la Sala Palatului ale trupei Holograf, in care e solist.

Problema lui de sanatate a adus si o gaura in bugetul colegilor, de 15.000 de euro, suma alocata promovarii spectacolelor.

Operatia pe care a suferit-o Dan Bittman la inceputul lunii octombrie a adus pierderi financiare semnificative pentru trupa Holograf. Pentru ca solistul are nevoie de o pauza vocala de inca doua luni, cel putin, managerul trupei a pierdut concertele din preajma sarbatorilor de iarna si a Revelionului, dar si o gramada de bani care au presupus promovarea concertelor din 22 si 23 octombrie, de la Sala Palatului.

Undeva la 15.000 de euro se ridica pierderea! Ce presupune aceasta suma? Inca de la inceputul verii s-a facut promovarea spectacolelor Holograf intitulate „Cat de departe” si programate la Sala Palatului.

Problema de sanatate a lui Bittman a produs o gaura in bugetul trupei de 15.000 de euro si, se pare ca aceste cheltuieli de promovare se vor relua in februarie, atunci cand au fost reprogramate spectacolele.

Ultimele stiri