facebook
DIVERTISMENT

HOROSCOP: Barbatii care iti vor FRANGE INIMA, in functie de zodie!

Unii barbati sunt o binecuvantare pentru sufletul unei femei, in timp ce altii provoaca rafale de suferinta. Potentialul unui barbat de a rani o femeie depinde de semnul sau zodiacal. Iata topul celor mai periculosi barbati pentru sufletul tau, in functie de zodia lor!

horoGemeni

Zodia Gemeni este cea mai vicleana din intreg zodiacul si ocupa primul loc in top. Barbatii din aceasta zodie detin puterea magica de a dezbraca o femeie de inhibitii, totul pentru ca mai tarziu, dupa ce au obtinut ce au vrut, sa plece fara sa se uite in urma. Acest nativ tinde sa asocieze dragostea cu minciunile si jocurile erotice, lasand in urma sa multe victime. Cand pornesti la drum cu nativul din Gemeni, fa-o cu aceleasi arme!

Fecioara

Barbatul din Fecioara este Domnul Perfectiune. El iti frange inima pentru ca niciodata nu esti suficient de buna pentru el. Fecioara are nevoie de mai mult, cere mai mult. Te critica, pentru ca te iubeste, pentru ca vrea sa te duca pe drumul cel bun. Dar de unde stie acest nativ care e drumul cel bun? Si de ce nu intelege ca o femeie are nevoie si de alte dovezi de afectiune, cum ar fi o mangaiere…

Leu

Nativul din Leu se iubeste pe sine prea mult, atat de mult incat nimic in jurul lui nu mai conteaza. Daca te implici total in relatia cu un Leu poti avea surpriza sa constati ca prioritatile sale n-au, de fapt, nicio legatura cu tine. Pentru el esti doar un trofeu. Langa tine se simte barbat, dar tu langa el nu te simti o femeie implinita.

Sursa: eva.ro.

Share Page

Close