Acasă Divertisment HOROSCOP: Cum stai cu banii in august, in functie de zodie!

HOROSCOP: Cum stai cu banii in august, in functie de zodie!

49

Berbecii trec prin clipe grele legate de bani, in vreme ce nativii zodiei Gemeni o duc excelent, scrie lyla.ro.

BERBEC

Luna august este poate cea mai dificilă din punct de vedere financiar pentru nativii din Berbec. Este posibil ca la începutul lunii să facă rost de o importantă suma de bani, însă începând de la a două jumătate a lunii să fie nevoiţi să-i investească pentru a-şi asigura viitorul. Mai precis, îşi dau seama că persepctivele lor băneşti pentru restul anului nu sunt tocmai bune, aşa că vor riscă şi vor investi de nevoie.

TAUR

Taurii au parte de surprize neplăcute din punct de vedere financiar din a două jumătate alunii august. Se vor confruntă cu o serie de cheltuieli neaşteptate care-i vor da peste cap şi care le vor strică planurile în ceea ce priveşte viitoare investiţii.

GEMENI

Luna august este minunată din punct de vedere financiar pentru nativii din Gemeni. Reuşesc să facă o schimbare majoră din punct de vedere profesional care va veni şi cu un pachet salarial foarte satisfăcător. În august reuşesc în sfârşit să găsească echilibrul financiar de acre au nevoie.


Citeste si:

HOROSCOP: Cat de pesimist esti in functie de zodia in care te-ai nascut!

HOROSCOP: Topul celor mai INSUPORTABILE zodii dupa casatorie!

HOROSCOP: Topul celor mai afemeiate zodii!


RAC

Luna august este liniştită din punct de vedere financiar pentru nativii din Rac. Cheltuielile nu depăşesc deloc veniturile şi mai mult decât atât, nativii acestei zodii reuşesc şi să pună ceva bănuţi deoparte până la începutul lui septembrie.

LEU

Luna august este şi pentru Lei destul de bună din punct de vedere financiar, mai ales începând cu a două jumătate. Astfel, după 15 august fac rost de o importantă sumă de bani de care chiar au nevoie pentru o investiţie pe termen lung. Această sumă de bani pică la marele fix şi va cataliza o serie de venituri substanţiale în viitorul apropiat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos