10.4 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDivertismentHoroscopul lui Dragnea: Urania ii prezice rabufniri, destabilizare si dorinta de a...

Horoscopul lui Dragnea: Urania ii prezice rabufniri, destabilizare si dorinta de a se ruga!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a născut la data de 28 octombrie 1962. Prin urmare, liderul social-democraților este în zodia Scorpion.

Iată previziunea Uraniei pentru nativii născuți în zodia Scorpion, valabilă în săptămâna 4-10 februarie, conform Libertatea.ro:

Între 4 și 5 februarie (până la ora 06:45), nativii zodiei Scorpion vor avea tot felul de idei și „porniri spontane” cu aspect de răbufnire motivată aparent, de ceva minor ce-i nemulțumește pe moment dar care, în realitate, este ecoul unor dezacorduri profunde cu partenerul de viață, cu cel de afaceri, cu colegul de proiect; dușmanii sunt incluși. Aceste gesturi vor avea aspectul unor „ieșiri nervoase” care vor fi trecute cu vederea de către cei vizați.

Între 5 februarie dimineața și 7 februarie (până la ora 09:03), discuții despre bani, consultări și informări necesare întocmirii unei documentații în vederea obținerii unor fonduri, ajutoare, împrumuturi, susțineri, etc.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă până la începutul lunii iunie a.c. Acest tranzit prin casa a XII-a a cerului lor astral, aparent, nu va genera furtuni și va fi trăit ușor; în realitate însă, în funcție de harta personală, el poate provoca gânduri și fapte determinate de ieșirea la iveală, din străfundurile subconștientului sau ale memoriei, a unor dorințe, stări de spirit sau consecințe ale unor evenimente care nu s-au vindecat. Într-o altă dimensiune, funcția lui Jupiter retrograd ar putea funcționa însă ca Justiție divină, ca efect (plăți) ale unor fapte din trecut care îi pot destabiliza pe nativi.

Între 7 februarie dimineața și 9 februarie (până ora 11:41), tendința de a da o turnură sentimentală, multor ipostaze mărunte, curente ale vieții de fiecare zi. Vocația religioasă va fi trăită, de unii, mai intens, simțind nevoia să meargă la biserică, să se roage, etc.

Între 9 februarie dimineața și 10 februarie, joc de imagine, dorința de a impresiona, de a intimida. Scorpionii cu „resurse modeste” se vor limita în a „se da mari” sau a face pe interesanții. Planetele din casa a VI-a a sănătății îi vor solicita pe nativi la capitolul funcții cerebrale, vor înlesni accidentele localizate la cap sau rănile și traumatismele cu sângerare.

Ultimele stiri