Acasă Constanta Imperiul lui Mazare se destrama! Cine da lovitura de gratie PSD-ului la...

Imperiul lui Mazare se destrama! Cine da lovitura de gratie PSD-ului la Constanta?

Pentru prima oara in ultimii 16 ani, Radu Mazare si prietenii lui ar putea fi scosi complet din administratia locala a Constantei. Omul lui Mazare, controversatul Decebal Fagadau, este la un pas sa piarda alegerile.

Alegerile din acest an pentru funcția de primar al Constanței se anunță a fi mai strânse ca niciodată. Pentru prima dată în ultimii 16 ani, numele câștigătorului nu se cunoaște dinainte, scrie ct100.ro. Avem doi candidați care s-au detașat, un altul pe poziția a treia, care poate arbitra partida, dar și mulți sub 1%.

La intenția de vot la alegerile pentru primarul municipiului Constanța, răspuns liber, fără listă, clasamentul primelor locuri este următorul:

  1. Decebal Făgădău – 33%
  2. Vergil Chițac – 32%
  3. Claudiu Palaz – 8%
  4. Ion Budi – 5%
  5. Christian Gigi Chiru – 4,5%

Ceilalți competitori nu contează.

Sondaj Constanta mai 2016_Page_6

În condițiile procentelor de mai sus, fiecare vot contează. Se mai remarcă faptul că dacă nu ar fi existat un număr atât de mare de candidați, 12, dintre care 11 se revendică sau sunt de dreapta, PSD ar fi avut o misiune imposibilă.

Sondajul a fost realizat de Agenția de Rating Politic la comanda Dobrogea TV, în perioada 13 – 17 mai a.c. prin efectuarea a 1.000 de interviuri față în față la domiciliul respondenților. Eroarea statistică standard: 3,1%, la un nivel de încredere de 95%.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentLa doar 17 ani, Sebastian este deja unul dintre cei mai buni IT-sti din lume! Fondatorul Facebook, Mark Zukerberg, L-A CHEMAT la el in birou!
Articolul următorVouchere de 500 de lei pentru romani, sa-si cumpere mancare!