Acasă ACTUALITATE Importanti patroni din industria PHARMA vizati de Parchet! Cine sunt furnizorii?

Importanti patroni din industria PHARMA vizati de Parchet! Cine sunt furnizorii?

12

Parchetul General demareaza o ampla ancheta ce vizeaza cativa dintre cei mai importanti patroni din industria pharma din Romania.

Ministrul Sănătăţii a dispus Corpului de Control, marţi, 3 mai 2016, efectuarea unei anchete în ceea ce priveşte contractele de achiziţii încheiate de Institutul Oncologic Bucureşti cu firma producătoare a dezinfectanţilor în cauză (Hexi Pharma), dar şi cu alţi agenţi economici, care pot avea legătură cu ancheta în cazul biocidelor.

Rezultatele anchetei Corpului de Control vor fi transmise Parchetului General. De asemenea, ministrul Sănătăţii are în vedere extinderea anchetei pe marginea procedurilor de contractare şi achiziţii şi la alte unităţi spitaliceşti, informează un comunicat al Ministerului Sănătăţii, anunta stiripesurse.ro.

Totodată, în cadrul videoconferinţei de mâine, 4 mai 2016, cu Direcţiile de Sănătate Publică din ţară, acestea vor comunica rezultatele primelor teste de autocontrol şi sanitaţie dispuse de ministrul Sănătăţii la data de 28 aprilie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos