Acasă ACTUALITATE În fata celui de-al doilea val, Ungaria inchide complet granitele pentru straini

În fata celui de-al doilea val, Ungaria inchide complet granitele pentru straini

155

Ungaria isi va inchide frontierele pentru straini de la 1 septembrie pentru a limita cresterea numarului infectarilor cu noul coronavirus, iar ungurii care se intorc in tara din strainatate vor trebui sa intre in carantina, a anuntat vineri seful de cabinet al premierului Viktor Orban, citat de Reuters, anunta Agerpres.

Potrivit sursei citate, de la 1 septembrie strainii vor putea intra in tara doar in cazuri justificate. Exceptie de la regula vor face convoaiele militare, tranzitul umanitar si calatoriile de afaceri sau umanitare.

In ceea ce priveste cetatenii ungari care se intorc din strainatate, Gergely Gulyas a spus ca ei vor putea iesi din carantina numai dupa doua teste negative la COVID-19.

Seful de cabinet al lui Orban a mai spus ca aceste reguli pentru combaterea pandemiei de COVID-19 vor fi in vigoare cel putin o luna.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPremierul Orban: „Alungam saracia, minciuna, hotia din toate localitatile conduse de PSD. Este o batalie impotriva a 28 de baroni rosii”
Articolul următorÎntrebarea lui Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, pentru alegatori: Schimbăm edilul Sectorului 6 in 27 septembrie?