Acasă Cultura In noaptea aceasta se petrece un FENOMEN astral UNIC! Intreaga OMENIRE va...

In noaptea aceasta se petrece un FENOMEN astral UNIC! Intreaga OMENIRE va fi afectata!

In noaptea de 18 august vom asista la doua fenomene astronomice speciale – va fi luna plina si eclipsa de luna, in acelasi timp. Acest moment unic se va putea vedea doar partial pe cer, insa efectele sale vor fi simtite din plin de anumiti nativi ai zodiacului. Iata care sunt zodiile care vor fi afectate si la ce se pot astepta.

Intr-o anumita masura, cu totii vom simti efectele acestor fenomene puternice, din punct de vedere al incarcaturii energetice. Totusi, pentru anumiti nativi ai zodiacului, schimbarile vor fi cu adevarat importante.

Multi Raci vor deveni irascibili

Racii sunt sensibili atunci cand vine vorba de luna plina, dar pentru ca de data aceasta in ecuatie intra si o eclipsa, efectele vor fi cu atat mai puternice. Multi raci vor deveni irascibili, se vor certa cu oamenii din jur, cu partenerii de cuplu, cu familia, cu colegii. Altii vor trece de la agonie la extaz si vor avea stari ciudate, vor fi bucurosi si tristi in acelasi timp sau la intervale de timp foarte scurte.

Nativii lei vor deveni in urmatoarele zile atat de siguri pe ei, incat nu le va mai pasa de nimeni si de nimic. Ar putea rani oamenii dragi din jurul lor cu aceasta atitudine, la fel de bine cum si-ar putea face rau chiar lor insisi, fara sa-si dea seama de asta.

Multi varsatori vor cersi atentia partenerilor de cuplu. Vor vrea iubire, caldura, apropiere, emotii. Iar daca partenerul de cuplu nu le va satisface aceasta nevoie, exista mari sanse sa se desparta.

Pestii vor fi cei care vor primi toata energia pozitiva rezultata din aceste doua fenomene astronomice – luna plina si eclipsa de luna. Ei se vor redescoperi, vor face alegeri bune care le vor aduce succes pe toate planurile si vor influenta pozitiv si vietile celor din jurul lor, scrie Observator.TV.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentFOTO – N-o sa-ti vina sa crezi ca asa ceva e la sat! Ce-a putut face un primar HARNIC in doar doua luni de la alegeri!
Articolul următorBasescu AMENINTAT in direct la TV cu cele mai intime secrete! ”Inca nu am spus nimic despre AMANTELE lui!”