Acasă ACTUALITATE ”In numele umanitatii trebuie sa fim solidari!” Tot mai multi romani se...

”In numele umanitatii trebuie sa fim solidari!” Tot mai multi romani se ofera sa gazduiasca imigranti sirieni in casele lor!

Impresionati de imaginile vazute la televizor, tot mai mult romani se ofera sa gazduiasca imigranti sirieni.

Spre exemplu, Razvan Vasile este printre primii români care si-au oferit concret sprijinul pentru refugiatii care ar vrea sa vina in România. El doreste sa primeasca in gazda, in locuinta sa, doua familii de refugiati. Tânarul in vârsta de 28 ani este matematician, lucreaza la Bitdefender si sta in Bucuresti, intr-o casa din sectorul 6. El isi pune locuinta personala la dispozitia celor care au nevoie de ajutor, scrie romani-buni.info.

„Ofer gazduire pentru doua familii de refugiati, parinti plus copii. Am un dormitor si o mansarda libere. In numele umanitatii trebuie sa fim solidari cu refugiatii ce nu au camin si mâncare!“, spune Razvan.


Citeste si:

Uniunea Europeana taie fondurile alocate Romaniei pentru ca nu vrea sa accepte mai multi imigranti sirieni!

Amenintari de RAZBOI din cazua imigrantilor! Serbia si Ungaria se ACUZA DUR!

Un imigrant sirian primeste in Germania mai multi bani lunar decat salariul mediu in Romania!?


Matematicianul si-a motivat gestul din perspectiva personala, in primul rând. Si-ar dori sa fie urmat de alti români care sa doreasca sa se implice in ajutorarea refugiatilor. „Oamenii aceia traiesc drame, cred ca toti care au vazut filmul Lista lui Schindler au ramas miscati de suferintele acelor oameni siliti sa-si paraseasca locul. Sa nu ne mai smiorcaim la televizor, ci sa facem ceva in practica. Sa recunoastem, criza refugiatilor nu reprezinta o criza la nivelul unei tari solitare. Nu reprezinta criza refugiatilor din Germania sau a refugiatilor din Ungaria; nici macar nu reprezinta criza refugiatilor din Europa. Reprezinta o criza la nivel umanitar! Suntem datori in fata propriei noastre constiinte, in fata lui Dumnezeu, sa ii ajutam pe cei nenorociti de soarta! Sa nu ne ferim de cuvinte, refugiatii acestia sunt nenorociti de soarta!“, arata Razvan Vasile, citat de adevarul.ro

El a luat deja legatura cu comunitatea siriana pentru a il pune in legatura cu refugiati. Razvan face un apel catre români, sa le ofere o mâna de ajutor acelor oameni care fug din calea razboiului. Tânarul considera inacceptabila reticenta României in a nu primi refugiati, intrebându-se de ce tara noastra doreste europenizarea, dar nu vrea si responsabilitatile care decurg din acest statut.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCe se intampla in organismul tau daca INGHITI PREA MULTE seminte de pepene?!
Articolul următorIsi vand RINICHII pentru a-si putea cumpara NOUL iPhone!