In plina criza politica, Antena 3 intoarce armele si anunta SFARSITUL lui Dragnea! ”95% dintre pesedisti vor spune ca nu l-au dorit pe Dragnea!”

1500

Analistul Bogdan Chirieac, unul dintre sustinatorii, pana mai ieri, ai lui Liviu Dragnea, anunta ca „exista tot mai putine sanse ca motiunea sa treaca”. El a avut numai cubinte de lauda pentru noul secretra general al Guvernului, Victor Ponta.

”Ne aflam in plin proces de preluare a puterii in PSD de gruparea Ponta-Grindeanu. Ponta, exceptional. Foarte sigur pe el, om politic, se vede experienta. Extrem de dinamic, va avea rolul hotarator. Exista tot mai putine sanse ca motiunea sa treaca.

Fac din nou o predictie: Daca Guvernul Grindeanu ramane, cu domnul Ponta alaturi, care nu va lua o functie in Guvern, va viza probabil postul de presedinte al Camerei Deputatilor, 95% din parlamentarii PSD vor spune ca nu l-au cunoscut si nu l-au dorit pe domnul Dragnea.

Ponta a avut un discurs impecabil, ca om politic. S-a adresat cetatenilor si poporului PSD.

Domnul Ponta, in aceasta seara, a sustinut un discurs inclusiv pentru membrii PSD. Tinteste catre lideri din teritoriu si parlamentari PSD. In acest moment are loc o intreaga operatiune de captare a influentei parlamentare”, a spus Bogdan Chirieac la Romania TV, citat de DC News.