ACTUALITATE

Inca un dosar penal, al treilea, pe numele fostului ministru Darius Valcov!

DNA a anuntat marti deschiderea celui de-al treilea dosar penal pe numele fostului ministru Darius Valcov.

Darius Vâlcov a fost adus la DNA, pentru a-i fi aduse al cunoștință acuzațiile formulate de procurorii DNA.

Fostul ministru de Finanțe, Darius Vâlcov, este audiat la DNA, într-un nou dosar, în care este acuzat de trafic de influență și luare de mită. Potrivit anchetatorilor, Vâlcov ar fi primit mită ca să intervină pentru deblocarea unor plăţi, în perioada în care era senator şi ministru. Actualul dosar este disjuns din dosarul în care a fost trimis în judecată.

În 3 iunie, DNA a informat că procurorii au dispus efectuarea urmăririi penale față de Darius Vâlcov, la data faptei senator, cu privire la trafic de influență, într-un nou dosar.

Potrivit DNA, în primăvara anului 2014, anterior semnării în iulie 2014, a unui contract având ca obiect reabilitarea rețelei de apă și canalizare din două localități din județul Olt, Darius Vâlcov i-a pretins unui om de afaceri (denunțător în cauză), prin intermediar, 10% din valoarea sumelor, fără TVA, ce urmau a fi încasate de societatea reprezentată de acesta, în urma încheierii contractului cu SC Compania de Apă Olt SA, respectiv 1.700.000 lei.


Citeste si:

Darius Valcov l-a TURNAT la DNA pe Vasile Blaga! A spus tot!

Lavinia Sandru DIVORTEAZA de Darius Valcov! Il abandoneaza in PUSCARIE!

Loading...

De ce le-a fost FRICA n-au scapat! Radu Mazare si Darius Valcov ARESTATI!


„Banii au fost pretinși în schimbul intervenției suspectului Vâlcov pe lângă factori de decizie din cadrul SC Compania de Apă Olt SA, astfel încât societatea pe care o reprezenta denunțătorul să încheie acel contract și să primească banii la timp. Ulterior, suspectul Vâlcov a primit de la omul de afaceri, prin intermediari, suma de 1.700.000 lei, în două tranșe (în luna septembrie 2014 și în luna februarie 2015)”, susțin procurorii, conform comunicatului transmis la acea dată.

Sursa: realitatea.net

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP