Acasă Economie Inca un LANT URIAS de supermarketuri DISPARE COMPLET din Romania!

Inca un LANT URIAS de supermarketuri DISPARE COMPLET din Romania!

După ce a fost anunțată dispariția lanțului de supermarketuri XXL MegaDiscount, un alt brand cunoscut nu va mai fi prezent pe piața din România până la finalul anului 2017.

Achiziționat în acest an de către Carrefour, brandul Billa va dispărea din țara noastră în cursul anului viitor, informeză Ziarul Financiar. Anunțul a fost făcut de către directorul general al Carrefour România, Jean Baptiste Dernoncourt.

„Magazinele vor opera sub sigla Carrefour , iar la interior supermarketurile vor păstra ce este mai bun din ambele branduri (Carrefour şi Billa)”, a declarat Dernoncourt.

Primul magazin Billa din țara noastră a fost inaugurat în anul 1999, în Capitală. În luna iulie a acestui an brandul și magazinele Billa au fost preluate de către Carrefour România, în urma unei tranzacții estimate la aproximativ 100 de milioane de euro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMaestrul Florin Piersic continua sa UIMEASCA pe toata lumea: Patriarhul Teoctist a cerut-o DE NEVASTA pe mama!
Articolul următorO femeie a cerut de la iubitii ei cate un iPhone 7 in dar! Ce a facut apoi cu telefoanele a devenit o senzatie mondiala!