23.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăACTUALITATEInca un lider PSD demisioneaza din cauza lui Dragnea: Am sustinut intotdeauna...

Inca un lider PSD demisioneaza din cauza lui Dragnea: Am sustinut intotdeauna statul de drept si nicidecum ilegalitatile!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Primarul orasului Cavnic, social-democratul Vladimir Petrut, a declarat vineri, pentru ziarul local 2mnews, ca a demisionat din toate functiile pe care le detinea in partid: vicepresedinte PSD Maramures, presedinte PSD Cavnic si membru in Biroul Politic Judetean.

„Raman, de astazi, un simplu membru al PSD – la aceasta calitate nu am cum sa renunt, pentru ca mi-as pierde functia de primar in care nu m-a investit PSD ci cei peste 70% dintre locuitorii orasului Cavnic. Am demisionat din toate functiile politice pe care le detineam in PSD ca reactie la modul in care reprezentantii la varf ai acestui partid au inteles sa-si rezolve problemele penale. Modul in care au fost date ordonantele de urgenta prin care au fost aduse modificari substantiale codurilor penale sunt descalificante si sunt impotriva democratiei romanesti. Nu pot sa fiu partas la asa ceva, in consecinta, am demisionat din functiile pe care le aveam in PSD”, a declarat Vladimir Petrut, primarul orasului Cavnic.

Anterior, el a postat pe facebook urmatorul mesaj:

„Stimati prieteni,

Am luat decizia, de a renunta la toate functiile detinute in cadrul PSD MARAMURES, avand in vedere situatia in care, trebuie sa recunosc, ca nu sunt de acord cu OUG 13/2017.

Inca din momentul intrarii mele in politica, am sustinut intotdeauna statul de drept si nicidecum ilegalitatile, iar in momentul in care am fost ales ca primar al orasului Cavnic, am promis cetatenilor ca voi respecta legea si ca voi fi alaturi de ei indiferent de situatie.

Am cunoscut in PSD si oameni de valoare, seriosi si de buna credinta.

Doresc sa multumesc tuturor celor care au crezut in mine si m-au sustinut in demersurile mele”, a scris primarul din Cavnic , Vladimir Petrut.

Comentariile nu s-au lasat nici ele asteptate prea mult, unul dintre comentatori a fost chiar deputatul PSD Sorin Bota, care i-a replicat: „Deciziile se iau dupa cateva zile de chibzuinta!!! Indiferent care e!”, a comentat deputatul PSD, Sorin Bota, citat de Maramedia.

Ultimele stiri