38.2 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăACTUALITATEBoicot impotriva MANIPULARII la Romania Tv! Ford Romania isi anunta clientii ca...

Boicot impotriva MANIPULARII la Romania Tv! Ford Romania isi anunta clientii ca ar putea retrage publicitatea!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Principalele companii care cumpara publicitate pe cele doua posturi sunt asaltate cu sesizari privind alaturarea brandurilor lor cu campanii de dezinformare in masa.

De exemplu, reprezentantii companiei Ford au fost contactati de un „conducator al unui Ford Focus MK3″ care si-a exprimat „dezamagirea profunda”  pentru faptul ca „grupul Ford alege sa-si faca reclama pe Romania TV, cunoscut pentru stirile false pe care le expune”. „Consider ca alaturarea marcii Ford cu numele RTV este nefasta si prin acest mod sustineti un fenomen de dezinformare in masa”, spune autorul sesizarii, citat de aktual24.ro.

In raspunsul trimis, compania Ford lasa de inteles ca ia in considerare retragerea reclamelor de pe postul lui Sebastian Ghita: „Planul nostru media este actualizat permanent, opinia dvs. fiind deja luata in considerare”.

ford
Foto: Reddit Romania

Antena 3 si Romania TV au difuzat repetat informatia ca protestele reprezinta o „lovitura de stat” prin care se urmareste daramarea guvernului PSD.

antena 3

Romania TV a anuntat, la debutul manifestatiilor, ca protestatarii au fost platiti cu 100 de lei pentru a participa, plus „50 de lei de copil si 30 de lei de caine”. „Exista informatii care zic ca s-ar fi platit 100 de lei de participant, copiii, tinerii, ceva mai putin, 50 de lei si pentru caini, 30 de lei. Sunt informatii care apar de acolo”, a declarat Denisa Pascu, una dintre realizatoarele postului Romania TV.

rtv

Foto: Pagina de Media

Ultimele stiri