Acasă Cultura Invata sa-ti citesti corpul: Ce spune forma mainilor despre personalitatea ta!

Invata sa-ti citesti corpul: Ce spune forma mainilor despre personalitatea ta!

44

Mainile si degetele sunt membrele cel mai des folosite, ele oglindind temperamentul nostru in modul in care ne comportam si miscam, scrie divahair.ro. Compara rezultatul cu graficul si afla ce spune despre tine lungimea degetului inelar in raport cu aratatorul!

A: In general, oamenii al caror deget inelar este mai lung decat cel aratator se bucura de un sex-appeal incontrolabil si nu duc niciodata lipsa de admiratori. Au o personalitate fermecatoare, o calitate pe care oamenii din jurul lor o considera un lucru foarte atractiv. In plus, sunt foarte ambitiosi si nu se tem sa isi asume riscuri pentru a-si atinge scopurile. Exista o serie de studii care ca oamenii cu un deget inelar mai lung castiga mai mult decat cei care au degetul inelar mai scurt decat aratatorul, asa ca destinul este de partea ta daca vei depune eforturile necesare pentru a-ti realiza obiectivele!


Citeste si:

Ce se intampla daca te dai cu acetona pe unghii si apoi infasori degetele in staniol?

Bati in lemn cand auzi de rau? Tii degetele crucis ca sa ai noroc? De unde vin toate aceste SUPERSTITII?


B: Persoanele cu degetul inelar mai scurt decat aratatorul vor trebui sa gaseasca modalitati creative pentru a-si transforma defectele in calitati, deoarece au tendinta de a fi prea increzatoare in sine, riscand uneori sa devina arogante. Aceasta trasatura indica o personalitate introspectiva, care pretuiesc valoarea timpului liber si se bucura de momentele petrecute de unul singur. Atunci cand vine vorba de relatii, acest gen de persoane evita sa faca primul pas, dar stiu sa aprecieze si sa accepte atentia pe care o primesc din partea celor din jur.
C: Daca ai observat ca lungimea degetului aratator si cea a inelarului sunt egale, probabil ca urasti conflictele mai mult decat orice. Polemicile te pot face sa te simti inconfortabil, asa ca preferi sa nu te implici in evenimentele tensionate, preferand linistea si pacea. Una dintre cele mai mari calitati ale tale este fidelitatea de care dai dovada intr-o relatie, stiind cum sa acorzi atentia cuvenita nevoilor partenerului tau.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos