Acasă Dosar Istoricul Neagu Djuvara: Este o CRIMA sa construim o moschee in Romania!...

Istoricul Neagu Djuvara: Este o CRIMA sa construim o moschee in Romania! Dunarea ne-a aparat secole de musulmani…

Neagu Djuvara sustine ca ridicarea unei moschei la Bucuresti „e o crima”. Intr-un interviu acordat lui Rares Bogdan, in cadrul emisiunii „Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV, istoricul s-a declarat socat de aceasta initiativa.

„Este o greseala sa facem o moschee la noi, mai cu seama imensa, care sa atraga 6000 de studenti si altceva din tari asiatice”, a afirmat Djuvara, pentru realitatea.net.

„Eu consider ca este o mare greseala si cum nu s-a facut inca cu toate ca acest individ pe care nu pot sa-l sufar, domnul Victor Ponta, a fagaduit… a incasat statul roman, o fi incasat si el ceva – asta Dumnezeu stie – ca sa se faca o mare moschee la noi… Dar e o crima! Adica, noi am avut Dunarea aceasta care ne-a aparat de musulmani, iar acum facem la noi un fel de punct de dezvoltare a islamismului in Europa. Am cazut in cap!”, a spus el.


 

Citeste si:

Cum atrage MEGA-MOSCHEEA din Bucuresti teroristi din toata lumea in Romania!

Teroristi PRINSI in Romania: Va vom arunca in aer, va vom rade tara de pe fata pamantului!


 

In plus, Neagu Djuvara a criticat faptul ca intelectualilor din Romania nu li s-a cerut parerea cu privire la realizarea acestui proiect.

„N-a fost intrebat nimeni! Sunt convins ca daca ar fi fost intrebat Andrei Plesu sau Liiceanu sau Patapievici sau cativa din intelectuali… ca, slava Domnului!, avem cativa intelectuali de foarte mare calitate”, a comentat el.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentLEGE NOUA: Fiecare roman plecat in strainatate TREBUIE SA PLATESCA statului roman cate 800 de lei!
Articolul următorToata lumea i-a sustinut, iar acum II INJURA furiosi! Ce caricaturi a publicat revista Charlie Hebdo despre copilul inecat!