9.7 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăDosar”Jumatate din Bucuresti va fi sub daramaturi! Tara va fi pustie” -...

”Jumatate din Bucuresti va fi sub daramaturi! Tara va fi pustie” – Profetia parintelui Ilarion Argatu pentru Romania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

“Vin vremuri grele pentru ca s-a imputinat credinta”, a avertizat unul dintre cei mai cunoscuti duhovnici romani. Parintele Ilarion Argatu a facut o serie de profetii sumbre despre viitorul tarii noastre.

O catastrofa se va abate asupra Romaniei si multor alte state, a profetit parintele Ilarion Argatu, care a avut o viziune in acest sens.

“Va fi pustiu peste tot si jumatate din Bucuresti va fi sub daramaturi. Am vazut o jumatate de Bucuresti sub daramaturi si jumatate in picioare, dar pustiu si gol, fara oameni. Pe strazi erau masini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fara oameni.


Citeste si:

Sfarsitul LUMII prevestit de Maica Domnului! Profetia a fost acceptata si promovata de Papa Ioan Paul al II-lea!


Puteai sa-ti alegi pe care voiai. Nimeni nu era si nimanui nu-i trebuiau. Am vazut orase si sate pustii, campii verzi, dar pustii. Am intrat intr-o casa, sa ma dumiresc, daca este cineva acasa. Nimeni. Pe aragaz, inca mai fierbea ceaunul cu mamaliguta, masa era aranjata. Jos, langa aragaz, un sort si haine femeiesti, semn ca a prins-o moartea pe gospodina facand mancare, iar pe scaune si spatar, haine barbatesti si femeiesti, semn ca stateau la masa. M-am mirat si eram stupefiat de acea liniste ca de mormant si de acel pustiu”, scrie ziarulring.ro.

Ultimele stiri