Acasă Dezvoltare personala Sfarsitul LUMII prevestit de Maica Domnului! Profetia a fost acceptata si promovata...

Sfarsitul LUMII prevestit de Maica Domnului! Profetia a fost acceptata si promovata de Papa Ioan Paul al II-lea!

89

Putini credinciosi stiu ca Fecioara Maria a prevestit sfarsitul lumii, prorocirea ei fiind acceptata si promovata de Papa Ioan Paul al II-lea in timpul vietii, scrie yogaezoteric.net.

Papa Ioan Paul al II lea a fost unul din cei mai apreciati sefi ai Bisericii Catolice din toate timpurile. Ce nu stiu crestinii despre Papa Ioan Paul al II lea aflam din mesajul transmis de Maica Domnului unui fetite din Spania.

O profetie a fost facuta unei fetite (Conchita Gonzales) de Fecioara Maria in 1962 in Spania, la Garabandal. Profetia este uimitoare pentru ca ea a prevazut cu 16 ani inainte evenimentele la care se refera: „Dupa moartea Papei Ioan al XXIII-lea, vor mai fi inca trei papi, iar unul dintre ei va avea o domnie foarte scurta. Dupa aceea vor veni vremurile din urma, dar nu si Sfarsitul Lumii“.

Or, putem observa ca dupa Papa Ioan al XXIII-lea a fost Papa Paul al VI-lea, urmat de Papa Ioan Paul I si de Papa Ioan Paul al II-lea. Aceasta arata ca din punctul de vedere al lui DUMNEZEU, Ioan Paul al II-lea a fost ultimul Papa catolic in sensul propriu al cuvantului, iar cu Benedict al XVI-lea incep vremurile din urma. Benedict al XVI-lea ar corespunde, deci, din acest punct de vedere, lui „Petrus Romanus“ din lista Sfantului Malachia!, scrie yogaezoteric.net.


Citeste si:

BLESTEMUL cazut asupra PAMANTULUI: „Era singurul care mai proteja omenirea de APOCALIPSA”!

Peretii unei BISERICI din Romania par sa vesteasca APOCALIPSA! Vezi GALERIE FOTO

Vine sau nu vine? Apocalipsa, demontata de NASA mit cu mit


In 1968 s-a publicat la Paris cartea „Les Prophéties des Papes de Malachia“ („Profetiile despre Papi ale lui Malachia“). Aceasta profetie dateaza din Evul Mediu, cuprinzand de fapt o lista de scurte sentinte profetice despre o insiruire de 111 Papi, care urmau sa ocupe incepand cu anul 1130 scaunul Sfantului Petru, si, in final, descrierea ultimului Papa, care va fi martorul… Apocalipsei.

Iata ce spune, in mod foarte semnificativ, profetia despre un Papa care a fost ales in 1978 si care a avut nesansa de a fi „chemat de Domnul“ la o luna dupa alegerea sa ca reprezentant pe Pamant al lui DUMNEZEU! Asadar, Malachia l-a desemnat pe Papa Ioan Paul I prin sentinta „De medietate lunae“ (De la jumatatea lunii). Aceasta descria o fatalitate: cardinalul Albino Luciani a fost gasit mort la cateva saptamani dupa ce a preluat investitura. La acea vreme, moartea sa suspecta a facut senzatie si presa din intreaga lume s-a repezit la profetiile lui Malachia pentru a verifica daca exista concordanta.

Ioan Paul I, nascut in dioceza Belluno (luna frumoasa!) a fost ales la jumatatea unei luni (25 august), a domnit cam o luna si a murit in timpul celeilalte jumatati (28 septembrie), iar calendarul lunar din 1978 dovedeste acest lucru.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos