Acasă Dezvoltare personala Arsenie Boca aduce Bisericii MILIOANE DE EURO anual! Vezi cum a fost...

Arsenie Boca aduce Bisericii MILIOANE DE EURO anual! Vezi cum a fost transformat totul intr-o afacere!

Popularitatea de care se bucura parintele Arsenie Boca in randul credinciosilor aduce milioane de euro anual BOR, scrie ziarulring.ro.

Dacă până acum ceva timp, era aproape o regulă să mergi la mormânt cu un ghiveci de flori, de preferat crini imperiali, preferaţii părintelui Arsenie Boca, acum, pentru că sunt prea multe flori, ele sunt refuzate: „Nu mai avem loc unde să le punem. Au fost binecuvântate, dar acum luaţi-le acasă”, ne-a spus măicuţa aflată în permanenţă la mormânt. Mai mult decât atât, faţa bisericească a luat atitudine şi când a văzut în mâna reporterului „ring” un acatist. A luat acatistul, l-a rupt şi a explicat că, nefiind canonizat părintele, este interzis să se citească: „Aceste acatiste sunt făcute doar să se câştige bani de pe urma părintelui Arsenie Boca. Este păcat să le citiţi”, ne-a spus măicuţa.


 

Citeste si:

Ceausescu l-a vizitat, acasa, de mai multe ori! Ce i-a spus parintele Arsenie Boca la ultima intalnire a RAMAS IN ISTORIE!

DEZASTRU ecologic la mormantul parintelui Arsenie Boca! Sute de mii de credinciosi au umplut manastirea de gunoaie!


 

Oamenii stau la rând ore întregi pentru a săruta crucea părintelui. Mulţi se întreabă şi de ce părintele nu este canonizat, mai ales că Basilica Travel, agenţia Patriarhiei Române, organizează pelerinaje la Prislop. Această întreagă ”industrie” (cărţi, icoane, flori, acatiste, turism religios) din jurul celui supranumit ”sfântul Ardealului”, dar care nu a fost încă declarat oficial sfânt, este alimentată de o întreagă campanie ”procanonizare”, devenită fenomen. Campanie întreţinută la rândul ei, la foc mocnit, de curentul anticanonizare. Evident că numărul celor care-l vor ”sfânt” pe Arsenie Boca este mult mai mare. Şi creşte de la o zi la alta.

Pentru lămurirea acestor situaţii, l-am contactat pe mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, care e de părere că lucrurile nu trebuie grăbite în privinţa canonizării. „Mulţi scriu cărţi doar pentru că ştiu că le cumpără oamenii. În jurul părintelui Arsenie Boca este o industrie de profit cu tot felul de lucruri micuţe. Mulţi le cumpără doar aşa, ca să le ţină în buzunar ca pe un talisman. Faptul că se vând foarte multe fotografii de-ale părintelui nu este în regulă. Când vor exista icoane cu chipul părintelui, nu vor semăna cu aceste fotografii. Icoanele se fac la un preţ care să amortizeze cheltuiala, nu pentru profit, aşa cum se face acum. Vor să profite, dar nu îi va lăsa Dumnezeu să continue ei profitul ăsta aiurea”, a declarat mitropolitul Ardealului.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentHOROSCOP: Cum stai cu banii in august, in functie de zodie!
Articolul următorGabriel Cotabita nu-si mai incape in piele de FERICIRE! Ce surpriza i-a facut IUBITA!