Acasă Cultura Ceausescu l-a vizitat, acasa, de mai multe ori! Ce i-a spus parintele...

Ceausescu l-a vizitat, acasa, de mai multe ori! Ce i-a spus parintele Arsenie Boca la ultima intalnire a RAMAS IN ISTORIE!

La ultima intalnire cuvintele dure pe care parintele i le-a spus fostul dictator s-au adeverit.

Părintele se retrăsese încă din 1984 la Sinaia, acolo unde îşi avea chilia şi atelierul de pictură. Una dintre profeţiile care l-au făcut cunoscut a fost aceea împlinită în zilele fierbinţi ale lui decembrie 1989, părintele afirmând, înainte de acele evenimente, că se va petrece, cu siguranţă, ceva în ţara noastră care va avea un impact extraordinar de mare. Legat de regimul comunist, o altă profeţie, împlinită de altfel, a fost cea referitoare la dictatorul Nicolae Ceauşescu, potrivit ziarului ring.

Se spune că părintele Arsenie Boca ar fi fost vizitat de două ori, în mare taină, de Nicolae Ceauşescu. Îngrijorat de zvonurile tulburi care veneau din toate colţurile ţării, dictatorul l-ar fi întrebat pe monah ce evoluţie va avea destinul său din punct de vedere al puterii în stat. Părintele i-ar fi spus atunci că îşi va pierde viaţa într-un mod violent dacă va continua să-şi asuprească în acest fel poporul.


 

Citeste si:

DEZASTRU ecologic la mormantul parintelui Arsenie Boca! Sute de mii de credinciosi au umplut manastirea de gunoaie!

”Sangele copiilor STRIGA razbunare” – mesajul dur la parintelui Arsenie Boca pentru femeile care fac avort!


 

Profeţia părintelui a fost împlinită. Acum ştim că Nicolae Ceauşescu a fost executat pe 25 decembrie 1989, după o Revoluţie sângeroasă cauzată, în principal, de nemulţumirile pe care românii le-au îndurat ani întregi în regimul dictatorului.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPrimele declaratii ale lui Gabriel Cotabita: Am fost in lumea de dincolo! L-am vazut pe tata, care a murit acum multi ani!
Articolul următorO VEDETA de la noi face gesturi SATANISTE pe scena, in fata copiilor!