Acasă Divertisment Jocul Uniplay Bingo de la Antena 1 este o MARE TEAPA! Tocmai...

Jocul Uniplay Bingo de la Antena 1 este o MARE TEAPA! Tocmai i-a fost retrasa LICENTA, iar castigatorii stau NEPLATITI de luni de zile!

Licenţa Uniplay Bingo, fostul Bingo Metropolis, difuzat de Antena 1 în fiecare duminică, a fost suspendată, astfel că iubitorii jocului de bingo au fost lăsaţi fără câştiguri, anunţă site-ul pariuri1x2.ro

Emisiunea a fost scoasă din grila de programe în această duminică, iar organizatorii au susţinut că emisiunea va reveni  în aceasta săptămână întrucât difuzarea s-a oprit pentru introducerea unui nou tip de joc, scrie pariuri1x2. Se pare însă că „emisiunea de divertisment” a rămas fără obiect.

Hotnews a prezentat recent „Saga problemelor bingo TV” în care explică pe larg situaţia.

Uniplay Show este o emisiune difuzată de Antena 1 duminica după-amiază, axata în jurul jocului de tip bingo Uniplay, organizat de compania Monte Calm Play SRL din Bistriţa.

În galeria foto se află mesajul dintr-una din locaţiile Uniplay pe care l-a gasit unul dintre cei care au transmis mesaje site-ului pariuri1x2.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentOlguta Vasilescu, minciuni FARAONICE in direct la televizor: In 4 luni am creat 100.000 de locuri de munca! Vreau 10.000 pe saptamana!
Articolul următorReincep protestele in toata Romania impotriva PSD: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Sibiu si multe alte orase anunta miscari de strada!