Acasă Monden Kate Winslet – „proasta si iresponsabila”

Kate Winslet – „proasta si iresponsabila”

30

Actrita britanica Kate Winslet se afla in centrul unui scandal, dupa ce numele si imaginea sa au fost folosite pentru promovarea unui documentar care sustine legalizarea drogurilor.

La putin timp dupa ce a fost decorata de Regina Elisabeta a II-a pentru merite artistice deosebite, iata ca actrita in varsta de 37 de ani intra din nou in atentia presei, de data aceasta insa imaginea sa avand de suferit, potrivit Daily Mail.

Kate Winslet s-a alaturat altor nume cunoscute, precum Morgan Freeman, Yoko Ono, Niall Ferguson, Sting, pentru a promova documentarul „Breaking the Taboo”, prin care se cere guvernelor sa inceteze „razboiul impotriva drogurilor”.

Dintre celebritatile care si-au pus imaginea in srijinirea acestui proiect, Kate Winslet a fost aspru criticata prin prisma faptului ca a fost „condusa de interese personale”, aceasta avand o relatie cu nepotul omului de afaceri britanic Richard Branson, cel care se afla in spatele acestui proiect de sustinere a reglementarii consumului de droguri.

Potrivit „Cannabis Skunk Sense” (CanSS), un grup militeaza impotriva legalizarii cannabisului, gestul actritei a fost unul „iresponsabi”: „Este un model pentru numerosi tineri. Mesajul care il transmite acestora este ca drogurile sunt in regula, si nu este asa. Kate Winslet are peste 30 de ani, nu mai este un copil. Sper sa realizeze cat de proasta a fost”, a spus Mary Brett, de la grupul CanSS.

Documentarul „Breaking the Taboo „, care va fi dat publicitatii pe 7 decembrie, face parte dintr-o serie de initiative ale magnatului britanic Richard Branson, proprietar al grupului Virgin, care sustine ca piata cannabisului ar trebui reglementata si taxata.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos