Acasă Monden L-a inselat, dar el a iertat-o, iar acum asteapta UN COPIL!

L-a inselat, dar el a iertat-o, iar acum asteapta UN COPIL!

26

Nimeni nu mai dadea vreo sansa cuplului format din Robert Pattinson si Kristen Stewart, dupa ce actrita a recunoscut public ca l-a inselat, numai ca viata bate filmul…

Si nu numai ca Robert Pattinson si Kristen Stewart s-au impacat, dar se pare ca cei doi asteapta si un copil, dupa cum a titrat pe prima pagina revista OK! SUA.

La cateva luni de la aventura ei cu Rubert Sanders, s-ar parea ca actrita asteapta primul ei copil. Ca e al lui Robert sau al amantului, nu se stie. Oricum ar fi, actorul a iertat-o si revista a anuntat ca acesta sarbatoreste sarcina lui Kristen pregatind camera pentru copilas. Apoi, cei doi se vor retrage in Marea Britanie pentru a-si creste copilul.

Actorii Robert Pattinson si Kristen Stewart, interpretii personajelor Edward Cullen si Bella Swan din filmele francizei „Amurg/ Twilight”, care aveau o relatie de lunga durata, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis sa se mute oficial impreuna, anul acesta. Insa, relatia dintre cei doi a fost puternic zguduita de aparitia in presa a unor articole potrivit carora Kristen Stewart a avut o legatura amoroasa de scurta durata cu regizorul Rupert Sanders.

Pattinson a fost devastat de declaratia prin care Kristen a recunoscut ca l-a inselat cu Rupert Sanders. Atat actrita, cat si Rupert Sanders au dat publicitatii comunicate de presa in care si-au prezentat scuze publice.

Revista Us Weekly a scris, la sfarsitul lunii septembrie, ca Robert Pattinson a iertat-o pe iubita lui si ca cei doi s-ar fi mutat din nou impreuna. „Cei doi locuiesc din nou impreuna si s-au impacat”, a declarat o sursa pentru revista.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos