Acasă Iasi La 108 ani, CEA MAI BATRANA FEMEIE din Romania INCA ISI ASTEAPTA...

La 108 ani, CEA MAI BATRANA FEMEIE din Romania INCA ISI ASTEAPTA barbatul sa se intoarca de la Razboi!

Elena Sireteanu, din județul Iași, născută pe 29 februarie 1908 este, la 108 ani, printre cele mai în vârstă femei din România.
Aceasta spune că i-a plăcut ca toată viața să muncească și să mânânce sănătos.
„Mă simt bine, eu dacă aș putea să muncesc aș fi tare fericită, dar dacă picioarele nu mai pot”, a declarat Elena Sireteanu, citată de libertatea.ro.

Femeia este de 72 de ani văduvă, după ce la vârsta de 36 de ani, soțul său a fost chemat pe front în timpul celui De-al Doilea Război Mondial și nu s-a mai întors.

„Cred că a murit pe front, poate a fost luat prizonier, așa mă gândeam. Aștept și în ziua de azi să primesc o veste despre el, pentru că a fost singurul meu bărbat și l-am iubit mult”, a spus aceasta.

De ziua sa, bătrâna a fost surprinsă într-un mod extrem de plăcut de către reprezentanții armatei și de autoritățile din comuna Ungheni.

Elena Sireteanu se bucură de grija și dragostea oferită de fiul său și familia acestuia, având cinci nepoți și trei strănepoți.

„Sunt tare mândru că mama mea a ajuns până la vârstă asta. Eu mă duc în fiecare dimineață și îi fac focul, bem cafeaua împreună și stăm de vorba”, a spus fiul sărbătoritei, Gheorghe Sireteanu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMega SCANDAL dupa Gala premiilor Oscar, cu Stallone in centrul actiunii!
Articolul următorRomii din TOATA tara vor sa BLOCHEZE Bucurestiul! Zeci de mii si-au anuntat prezenta la CEL MAI MARE PROTEST!