Acasă Stirea zilei La doar 9 anisori, a MURIT de DORUL parintilor plecati in strainatate!

La doar 9 anisori, a MURIT de DORUL parintilor plecati in strainatate!

Un copil de doar noua anisori a fost inmormantat zilele trecute dupa ce a murit de dorul parintilor plecati la munca in strainatate, scrie onlinereport.ro.

Părinţii unui băieţel de doar 9 anişori  au muncit din greu ani la rândul în Italia şi Germania pentru a aduce un plus de lumină şi de spor în familia lor, la fel ca alte milioane de români plecaţi peste hotare pentru a asigura copiilor un trai mai decent, pentru a aduce în sufletele lor un strop de fericire. Din păcate, au revenit acasă pentru a-şi înmormânta copilul.

Din păcate, depărtarea a fost fatală pentru destinul copilului lor care într-un mod inexplicabil pentru vârsta lui s-a sinucis lăsând în urmă regrete eterne dar şi durerea nemărginită a  unei înmormântări fără regulile strămoşeşti firesti, fiind vorba de o sinucidere care din nefericire anulează slujbele de înmormântare şi parastasele străbune.


 

Citeste si:

VIDEO – Invatatoare filmata cand ZBIERA si UMILEA un copil de clasa I!

FOTO SOCANT! Ruda unuia dintre violatorii elevei din Vaslui bea impreuna cu UN COPIL DE DOI ANI!


 

Băieţelul în vâstă de doar 9 anişori s-a spânzurat de crengile unui copac din gradina părintească   imediat după plecarea mamei le la muncă în Germania. Potrivit Agerpress citată de Ziarul Românesc, mătuşa băieţelului a plecat puţin de acasă lăsându-l să se joace în curtea casei din comuna Faraoani judeţul Bacău, alături de  fetiţa sa.

Alina Tamaş s-a întors destul de repede acasă însă copilul nu era nicăieri. A întrebat-o pe fetiţa sa dacaă l-a văzut unde s-a dus iar aceasta a răspuns că e în grădină. Mătuşa a lergat în grădină crezând că băieţelul s-a dus să culeagă roşii sau zarzavaturi. Ajunsă în grădină l-a găsit spânzurat de crengile unui copac . Deşi a acţionat în grabă tâind funia cu care se spânzurase, acesta nu a mai putut fi salvat..

Mama băieţelului lucra de foarte mult timp în străinătate . A lucrat şi în Italia dar şi în Germania de unde venea în vacanţe pentru a-şi vedea băieţelul. Din nefericire a venit acum două zile pentru a îi face înmormântarea. Mama îndurerată a pierdut singurul sens al vieţii iar actul în sine este cu atât mai cumplit cu cât a curmat în mod lugubru destinul acestei fiinţe nevinovate. Părinţii plecaţi la muncă în străinătate trăiesc drame tot mai mari, iar copii rămaşi acasă suferă şi mocnesc de dor în singuratate.

Psihologii avertizează că anumite temperamente ale copiilor nu face faţă singurătăţii şi solicită părinţilor o consliere a acestora, pentru a preîntâmpina tragedii care lasă urme adânci în sufletul copiilor.

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSebastian Ghita a fost TRIMIS IN JUDECATA! Vezi ce acuzatii grave i se aduc!
Articolul următorCristian Tudor Popescu si-a dat DEMSIA!