Acasă Stirea zilei Cel mai inteligent om din lume este un copil din Romania! Vezi...

Cel mai inteligent om din lume este un copil din Romania! Vezi ce IQ incredibil are!

Un copil de origine romana uimeste o lume intreaga cu inteligenta lui, scrie observator.tv.

La doar 4 ani, un copil de origine română care locuiește în Canada este considerat printre cei mai inteligenți copii ai planetei. Anthony Popa Urria știa, la vârsta de șase luni, literele alfabetului iar până la 3 ani putea vorbi în trei limbi și putea număra până la 1.000.

Potrivit observator.tv, mama sa, Laura Urria, l-a dus pe micuț să dea mai multe teste în cadrul organizației MENSA, oamenii de aici fiind mai mult decât încântăți de capacitățile copilului, aceste teste așezându-l în topul celor mai inteligenți copii de pe mapamond, cu un coeficent de inteligență de 154.


 

Citeste si:

O romanca a impresionat SUA! Este considerata una dintre cele mai inteligente femei din lume!

Mensa ii cauta pe cei mai INTELIGENTI romani!


 

Pentru a înțelege mai bine cum se fac evaluările MENSA, precizăm că un scor intre 121-150 indica o inteligenta peste medie. Oricine obtine peste 150 este considerat ca avand o inteligenta de geniu. IQ sau „intelligence quotient” este termenul folosit pentru abilitatea de a gandi si de a rationa. Mensa este o organizatie cu filiale in toata lumea. Membru poti fi doar daca ai un IQ in primele doua procente din totalul populatiei. Adica un coeficient de inteligenta, pe scara standard, de 132. Inteligenta medie nu depaseste valoarea de 100, scrie Pro Tv.

Mensa este o organizatie non-profit, înființată în 1946, la Oxford, cu scopul de a găsi cei mai inteligenți oameni din lume.

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentA MURIT! Era printre cei mai cunoscuti prezentatori TV din Romania!
Articolul următorUn preot a exorcizat UN ORAS INTREG! Se transformase in Sodoma sau Gomora din Biblie!