Acasă Prahova VIDEO – Invatatoare filmata cand ZBIERA si UMILEA un copil de clasa...

VIDEO – Invatatoare filmata cand ZBIERA si UMILEA un copil de clasa I!

O invatatoare a fost filmata de mama unei eleve de clasa I in timp ce urla si speria copiii la clasa, scrie observatorulph.ro.

Unei învăţătoare care predă la Şcoala nr. 12 din Ploieşti (Nicolae Titulescu) i se aduc mai multe acuzaţii după ce părintele unei eleve a publicat o înregistrare pe o reţea de socializare care ar demonstra modul în care decurge o oră de curs.

Femeia ar fi fost înregistrată în timp ce îşi teroriza elevii din clasa I, după ce o mamă a descoperit că fetiţei sale îi este teamă să mai meargă la şcoală.

În înregistrare poate fi auzită învăţătoarea din Ploieşti ţipând la copiii de clasa I fără ca aceştia să aibă vreun răspuns, iar aceasta a fost făcută publică abia acum, deşi datează din anul şcolar care a trecut.


Citeste si:

VIDEO – Dascal foarte respectat in Romania: Copiii nostri termina 12 clase si nu sunt buni de nimic!

Topul celor mai la moda nume de copii!


Calvarul copilei de clasa I a început în toamna anului trecut, luna septembrie, iar părinţii şi-au dat imediat seama că ceva nu e în regula cu noua învăţătoare a micuţei. „[…]Primul lucru pe care l-a zis „Mami, doamna ţipă la copii”. Chestia asta o auzisem şi eu chiar atunci când aşteptam să iasă. M-am dus la geamul clasei să trag cu urechea şi să aud ce le zice. Urla. Zbiera ca o descreierată. Nu, nu era o chestie de „ridic tonul ca să îi acopăr”, să ne înţelegem. Urla-certat. „Lasă scaunul ăla copile!, stai frumos!”. Asta în situaţia în care toţi erau în picioare şi aşteptau cu ghiozdanele enorme în spate să li se dea drumul din clasă. Ceea ce iar nu pricep de ce… adică de ce i-ai pune să aştepte dacă toţi sunt gata? Într-adevar nu se sunase dar atunci lasă-i să iasă când se sună… Să îi pui să aştepte în picioare cu nişte ghiozdane de două ori cât ei şi ei să stea calmi şi liniştiţi mi se pare o naivitate, sincer. Aşadar…doamna urla. Şi avea acelaşi ton ca învăţătoarea mea de acu’ 30 de ani… Am vazut negru în faţa ochilor. […]” relatează Alexandra Albu într-o postare din 20 septembrie 2014 pe blogul personal.

Începutul anului şcolar 2014-2015 a determinat-o pe aceasta să-şi transfere copilul la o şcoala particulară, scrie observatorulph.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPentagonul ascunde o baza secreta in muntii Romaniei! Un mare mason spune ca are DOVEZI!
Articolul următorCat de jegosi sunt CU ADEVARAT banii! Vezi aici cate bacterii si cati virusi exista pe bancnote!