Acasă Prahova A ieșit la o cafea în București și a plătit 35.000 de...

A ieșit la o cafea în București și a plătit 35.000 de euro! Vezi cum a fost POSIBIL!

1107

O femeie din Ploiesti a iesit la o cafea in centrul Bucurestilui si asta a costat-o 35.000 de euro, scris libertatea.ro.  Banii i-au fost furaţi, cu tot cu geantă, în timp ce afacerista savura o cafea într-un mall din sectorul 4 al Capitalei.
Obişnuită cu drumurile în Bucureşti, unde venea să depună frecvent sume destul de consistente în valută, victima hoţilor şi-a oferit un moment de relaxare. A ales un mic bistro din vecinătatea băncii unde urma să facă tranzacţia şi şi-a comandat un suc şi o cafea. Purtată de gânduri, ploieşteanca în vârstă de 47 de ani, care lucrează în domeniul consultanţei în construcţii, a realizat târziu că geanta în care avea 35.000 de euro, 1.500 de lei, o brăţară din aur şi acte nu mai era pe spătarul scaunului, acolo unde o aşezase, scrie libertatea.ro. 


Citeste si:

Vedeta Antena 1 ARESTATA de DIICOT pentru furt de pe carduri!

A sunat la 112 sa ANUNTE ca se fura padurea! Apoi a primit 1000 de lei AMENDA!


Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un bărbat care a stat tot timpul la o masă vecină i-a furat geanta şi s-a pierdut în mulţime. Judiciariştii bucureşteni de la Poliţia Capitalei şi cei de la Secţia 15 vor studia şi anumite înregistrări de la metrou, unde hoţul  şi-a pierdut urma cu micuţa comoară.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos