Acasă ACTUALITATE Le ard in cuptorul cu microunde! Tot mai multi europeni ISI DISTRUG...

Le ard in cuptorul cu microunde! Tot mai multi europeni ISI DISTRUG cip-ul din buletin pentru a scapa de controlul statului!

Germanii, dar si alti europeni, au început să reacţioneze faţă de folosirea cipurilor în cărţile de identitate, precum şi faţă de programul de spionaj electronic al NSA, realizat în complicitatea serviciilor secrete ale Germaniei, informează Washington Post, conform Cuvântul Ortodox.

Astfel, vânzările la clasicile maşini de scris au explodat, probabil pentru evitarea folosirii corespondenţei electronice.

Un alt incident îl are drept protagniste pe un tânăr de 29 de ani, care a fost arestat la Aeroportul din Frankfurt după ce autorităţile au constatat că cipul din cartea de identitate fusese distrus prin introducerea documentului în cuptorul cu microunde.

Conform poliţiei, tânărul a recurs la acest gest din cauza îngrijorărilor legate de posibila violare a vieţii sale private din cauza microcipului încorporat, din 2010, în actele de identitate.

Distrugerea microcipurilor nu este, însă, un lucru izolat. Pe internet există chiar mai multe videouri şi tutoriale care arată cum se pot distruge, prin diverse metode, microcipurile din actul de identitate.

Autorităţile erau la curent cu reticenţele populaţiei, un document oficial pe această temă arătând că ar trebui să treacă cel puţin zece ani până când societatea se va obişnui cu noile acte de identitate. În orice caz, microcipul nu este folosit în mod activ de majoritatea populaţiei, deşi ar putea servi la completarea mai rapidă a unor formulare electronice.

Într-un sondaj realizat în 2014, aproape 40% dintre germani au declarat că digitalizarea crescândă a societăţii şi rolul serviciilor secrete sunt o ameninţare.

Sursa aici.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMinistrii lui Ciolos stau pe UN MUNTE DE CORUPTIE cat parcul national Yellowstone!
Articolul următorUnde puteam ajunge!? Singurul CAP din Romania care a scapat de DISTRUGERE isi plateste tractoristii cu 2000 de euro salariu si face PROFIT an de an!