Acasă ACTUALITATE Liderii PNL, replica dura pentru PSD-isti: „PNL este partidul care a crescut...

Liderii PNL, replica dura pentru PSD-isti: „PNL este partidul care a crescut pensiile de trei ori”

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a afirmat, luni, ca teme precum cresterea pensiilor si politicile sociale „nu sunt apanajul stangii”, adaugand ca este o greseala ca acestea sa fie „abandonate” de liberali altora.

„PNL s-a axat mereu pe a genera crestere economica prin investitii, dar nu a ignorat nici categoriile vulnerabile. Totul este in balans, in echilibru. Sa spunem lucrurilor pe nume aici, la Congresul Seniorilor liberali, iar voi sa le spuneti aceste adevaruri tuturor pensionarilor cu care va intalniti. PNL a asigurat cele mai sustenabile cresteri de pensii in ultimii ani de cand guvernam si conducem Romania. Cresterea de pensii si politicile sociale nu sunt apanajul stangii, nu poarta eticheta social-democratiei. Este o greseala politica sa abandonam altora aceste teme care, chipurile, nu ar fi liberale. Sunt temele Romaniei si, bineinteles, si ale PNL”, a transmis Bode, citat de Agerpres.

La randul lor, parlamentarii liberali Alina Gorghiu si Raluca Turcan au vorbit despre aceste teme, mentionand ca PNL este partidul care a crescut pensiile de trei ori.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedent8.000 de lei amenda pentru doi barbati care au abandonat un caine pe marginea drumului
Articolul următor27.000 lei/lună și două case: Procurorul care face pe smecherul cu politistii pe strada e putred de bogat!