Acasă ACTUALITATE Liderii PSD isi scot ochii pentru ciolan. Teodorovici: „Actuala conducere a PSD...

Liderii PSD isi scot ochii pentru ciolan. Teodorovici: „Actuala conducere a PSD este dezastruoasa pentru tara”

270

Senatorul PSD Eugen Teodorovici contraataca dupa ce Paul Stanescu l-a facut „calamitate”si „aventurier politic”. Tedorovici afirma ca „actuala conducere executiva ‘interimara’ a PSD este dezastruoasa pentru tara” si ca Ciolacu si Stanescu sunt trasi de „sfori”.

„Am afirmat si am (si) demonstrat intotdeauna ca, in plan economic, sunt si voi fi un #liberal convins, iar in ceea ce priveste masurile destinate cetatenilor acestei tari, sunt si voi fi mereu un #socialist adevarat. E si motivul pentru care am ales sa fiu membru PSD, caci din punctul meu de vedere, e singurul partid pentru oameni – un partid cu suflet … doar ca acum trebuie reinsufletit nitel!

Acestea sunt principalele motive pentru care nu pot fi de acord cu ideea ca PSD ar trebui sa ramana in opozitie, atat timp cat toti membrii PSD – si nu numai – suntem de acord ca actuala conducere executiva ‘interimara’ este dezastruoasa pentru tara Nu putem ramane in opozitie doar pentru a capitaliza – eventual – politic … PSD are capacitatea si profesionistii necesari pentru a conduce aceasta tara asa cum a mai facut-o de-a lungul vremii. Sunt acele guvernari cu care ne mandrim acum si care au adus bunastare romanilor, dar au si pus Romania pe harta lumii democratice si au adus-o in UE Acesta este PSD care imi da curajul de a-mi asuma orice fel de #lupta politica, atat timp cat consider ca pot contribui in vreun fel, oricat de putin, la bunastarea romanilor si la dezvoltarea Romaniei

Daca inteleg sa imi asum functia de presedinte al PSD, inteleg sa-mi asum inclusiv #istoria sa, cu bune si cu rele, cu liderii, cu membrii, cu simpatizantii sai, cu greselile, dar mai ales, cu #reusitele care ii apartin si care au facut, la un moment dat, ca #Romaniasaconteze.

In toata activitatea mea am fost adeptul aprecierii prin rezultatele muncii depuse. La fel, consider ca este obligatoriu ca, in calitate de #presedinte al celui care trebuie sa ramana cel mai important partid politic din Romania zilelor noastre, activitatea ta sa poata fi apreciata prin prisma unor #rezultate vizibile, concrete si care sa se regaseasca in masuri menite sa imbunatateasca nivelul de trai al romanilor.

Eu am #curajul de a ma prezenta oricand in fata colegilor cu aceeasi dorinta si convingere ca Romania are nevoie de o altfel de politica sau de o politica altfel, o politica asumata, o politica a deciziilor, o politica ce nu se fundamenteaza pe intelegeri transpartinice, ci strict pe #interesul romanilor si al Romaniei!

De aceea, nu voi accepta niciodata sa fiu acel tip de politician care sa nu-si asume functia sau care sa prefere pozitia de mai vechi sau mai nou ‘manuitor al sforilor politice’. Prefer sa fiu acel politician ‘rebel’, in sensul in care imi permit sa fiu sincer si liber de orice ‘sfori’! Oare cati dintre colegii mei politicieni isi permit acest lucru?!”, a scris Teodorovici.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentRoman: „Sa auzi PSD vorbind despre spaga e ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului”
Articolul următorAnchetă DiscoverProject: Un consilier guvernamental datorează chinezilor 5 de milioane de euro