Acasă ACTUALITATE Roman: „Sa auzi PSD vorbind despre spaga e ca si cum ai...

Roman: „Sa auzi PSD vorbind despre spaga e ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului”

180

Reactie dura a liderului deputatilor PNL, Florin Roman, dupa ce seful deputatilor PSD, Alfred Simonis, a acuzat Guvernul PNL ca a tolerat situatia de la Unifarm. DNA l-a pus sub control judiciar, marti, pe directorul Unifarm pentru ca a solicitat o spaga de peste 700.000 de euro.

„Sa auzi PSD vorbind despre spaga e ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului, daca e sa ne amintim despre taticul vostru, Adrian Nastase, sau despre taticul vostru, Liviu Dragnea. Oameni care nu dadeau un tun de 700 si sau un milion. Oamenii furat o insula, oamenii furau un brat”, a declarat Florin Roman in cadrul dezbaterilor privind motiunea simpla la adresa ministrului Sanatatii.

“Avem un director al Unifarm despre care Nelu Tataru si colegii din guvern au spus ca vor trimite Corpul de Control pentru a depista nereguli, iar daca sunt nereguli, sesizeaza Parchetul, ceea ce s-a si intamplat. Justitia in guvernarea PNL functioneaza si oricine calca pe bec e trimis in fata judecatorilor”, a spus Florin Roman.

Roman a mai spus ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, e „cel care in perioada in care toata lumea se ascunde pe unde putea, era zi de zi in spitale, era zi de zi in linia intai a frontului”. „Pentru noi, pentru liberali, Nelu Tataru este un erou. A fost, este si va fi un erou”, a mai spus Roman.

“Cel mai grav lucru, ati transformat tribuna Parlametnului intr-un loc in care ati dat semnalul ca boala nu exista, ca de ce se dau amenzi. Acum spuneti ca e nevoie doar de relaxare, nu trebuie masura de relaxare. Din cauza celor de la PSD avem o crestere a numarului de cazuri, sunteti principalii responsabili. Norocul acestei tari este ca guverneaza PNL”, a transmis deputatul PNL.

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, i-a cerut lui Nelu Tataru sa-l demita pe directorul UNIFARM, Adrian Ionel.

„Lasati achizitiile publice frauduloase, aici va transmit aceasta solicitarea catre guvern, si poate asa veti avea bani pentru a dubla alocatiile si a majora pensiile”, a spus Simonis.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMinistrul Economiei anunță ieftinirea gazelor: Facturile vor fi mai mici
Articolul următorLiderii PSD isi scot ochii pentru ciolan. Teodorovici: „Actuala conducere a PSD este dezastruoasa pentru tara”