Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost prins in Franta! Este condamnat la 6 ani de inchisoare!

Liderul MISA Gregorian Bivolaru, condamnat in 2013 la sase ani de inchisoare cu executare si cautat de Interpol, a fost prins vineri in Franta, anunta Realitatea TV. Bivolaru a fost condamnat de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce fusese achitat de doua instante inferioare, pentru trafic de persoane si acte sexuale cu un minor in forma continuata.

Dupa condamnarea din 14 iunie 2013, Tribunalul Sibiu a emis un mandat de urmarire internationala pe numele sau, scrie Mediafax.

Prin aceeasi decizie, ICCJ l-a achitat pe Bivolaru de perversiuni sexuale in legatura cu victima Madalina Dumitru, pe motiv ca faptei ii lipseste unul din elementele constitutive ale infractiunii. Pentru acelasi motiv si in cazul aceleiasi victime, Bivolaru a fost achitat si pentru fapta de trafic de minori.

Totodata, instanta a incetat procesul penal pe numele lui Bivolaru pentru tentativa la trecerea frauduloasa a frontierei, fapta fiind prescrisa.


Citeste si:

Il mai tineti minte pe Bivolaru? A castigat procesul cu statul roman si cere o suma INCREDIBILA despagubire!

Gregorian „GURU” Bivolaru, din nou in actiune! Urmarit international, anunta o noua actiune anul viitor!


Gregorian Bivolaru a plecat din Romania dupa ce a fost trimis in judecata, in august 2004, fiind arestat in aprilie 2005, in Suedia. In noiembrie 2005, autoritatilor romane li s-a respins cererea de extradare a acestuia.
Ulterior, in decembrie 2005, fondatorul MISA a primit azil politic din partea autoritatilor suedeze.

Din 23 mai 2013, instanta suprema l-a citat in dosar pe Gregorian Bivolaru si cu noul sau nume, Magnus Aurolsson.

Gregorian Bivolaru aparea pe site-ul eumostwanted.eu ca fiind unul dintre cei mai urmariti romani.