Acasă Bucuresti Limbaj SUBURBAN al primarului Capitalei, Dan Marin Stefanel, IN DIRECT la radio:...

Limbaj SUBURBAN al primarului Capitalei, Dan Marin Stefanel, IN DIRECT la radio: Baga-mi-as **** in ei!

19

Marin Stefanel Dan, primarul interimar al Capitalei a avut o reactie incredibila, in timpul unei transmisiuni  la radio.

Intrebat de reporterul EuropaFM,  daca si de cand se va opri apa calda in Bucuresti, edilul a reactionat nervos si a exclamat: „Baga-mi-as **** in ei”, dupa care a inchis telefonul.

Reamintim ca Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a declansat o ancheta la Primaria Municipiului Bucuresti, Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (R.A.D.E.T.), Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) si S.N.G.N. ROMGAZ S.A. cu privire la recentele declaratii referitoare la posibila sistare a aprovizionarii cu agent termic catre locuitorii Municipiului Bucuresti.

„Ancheta are in vedere posibila nerespectare a art.31 din Constitutie privind dreptul la informatie si preintampinarea unor stari de panica in randul populatiei”, se arata in comunicatul institutiei.


Citeste si:

RADET opreste DUMINICA apa calda si caldura IN TOT BUCURESTIUL!


Presedintele  Consiliului  de Administratie  (CA)  al Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET) Bucuresti, Gabriel Dumitrascu, a sustinut, vineri,  o conferinta de presa, in care a declarat ca neaprobarea de catre CGMB a bugetului rectificat pe anul 2014 si a celui pe anul 2015 are ca rezultat direct faptul ca incepand cu data de 15 noiembrie 2015, regia autonoma este blocata din punct de vedere economic.

In ceea ce priveste oprirea furnizarii agentului termic pentru incalzire si apa calda, Dumitrascu a spus ca nu exista o data certa, insa, daca problemele institutiei nu vor fi rezolvate, exista riscul ca in urmatoarea perioada acest lucru sa se produca

„In aceasta situatie sistemul va mai functiona din inertie. Nu se opreste caldura duminica aceasta, pentru ca exista o inertie a sistemului care va duce mai departe la furnizarea caldurii, dar nu pentru mult timp, probabil cam o saptamana. In ritmul actual de 30-40 avarii pe zi, in 7 zile se strang intre 200 si 300 de avarii, pe care din lipsa resurselor financiare nu le putem remedia, astfel incat agentul termic preluat de la ELCEN in loc sa ajunga in calorifere ar ajunge in pamant”, a mai spus presedintele CA RADET.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos