18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiPompierii erau implicati in MAFIA CLUBURILOR! ISU primea sponsorizari de la cluburile...

Pompierii erau implicati in MAFIA CLUBURILOR! ISU primea sponsorizari de la cluburile pe care NU LE VERIFICA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

ISU a primit sponsorizari de la firmele pe care le controla. Informatia apare in motivarea instantei in cazul arestarii celor doi angajati ISU. Potrivit judecatorilor, practica era cunoscuta de sefi, transmite Digi 24.

Astfel a motivat judecatorul militar decizia prin care doi inspectori ISU au fost arestat preventiv (George Matei Petrica) si, respectiv, plasat in arest la domiciliu (Antonina Radu).

Cei doi au fost acuzati de abuz in serviciu legat de controalele facute in clubul Colectiv, dar nedeclarate superiorilor.

Totodata, judecatorul militar a apreciat ca este greu de crezut ca inspectorii ISU sau o institutie de stat care beneficiaza de sponsorizari din partea unor firme private ar putea sa ii sanctioneze drastic pe agentii comerciali daca ar gasi nereguli.


Citeste si:

Un fost pompier, dar afara pe nedrept, rupe tacerea: Aici e problema! Trebuie in primul rand verificati acesti sefi…!


Patronii clubului, audiati de procurorii militari, au spus ca nu le-au dat bani celor doi cand au venit sa verifice clubul. La dosar sunt documente ridicate de la ISU Bucuresti care arata ca o fundatie care functiona pe langa ISU strangea astfel de sume de bani de la operatorii economici verificati de angajatii inspectoratului. Sponsorizarile, cum spune judecatorul militar, au fost recunoscute de alti angajati ISU care au fost audiati in ultimele

zile. Magistratul a subliniat ca procurorii ar trebui sa se uite cu atentie la superiorii ierarhici ai celor doi angajati ISU pentru a putea completa tabloul responsabililor pentru incendiul din Colectiv.

Ultimele stiri