Acasă Bucuresti Iubita solistului de la Goodbye to Gravity A MURIT la Spitalul Floreasca!

Iubita solistului de la Goodbye to Gravity A MURIT la Spitalul Floreasca!

22

Bilanțul crunt al tragediei din Colectiv a ajuns la 53 de morți. Joi (12 noiembrie) și-a pierdut viața Mădălina Strugaru, iubita solistului Goodbye To Gravity, Andrei Găluț, în prezent internat la o unitate sanitară din Olanda. Mădălina a murit la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Tânăra avea arsuri foarte grave și era în stare critică.

Joi (12 noiembrie), și-au pierdut viața încă doi răniți, un bărbat și o femeie. Pacienta era prietena lui Andrei Găluț. Potrivit unor surse medicale, ambii răniți erau în stare critică. Iubitul Mădălinei Strugaru, solistul trupei Goodbye To Gravity, a fost internat în stare foarte gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp și pe căile respiratorii, fiind ventilat mecanic. Andrei Găluț a fost transferat, pe 7 noiembrie, într-un spital din oraşul olandez Beverwijk, potrivit Mediafax.


 

Citeste si:

Inca un membru al trupei Goodbye to Gravity A MURIT! Numarul mortilor in Colectiv a ajuns la 45!


 

Familia artistului a făcut un apel pe rețeaua de socializare Facebook, la românii care se află în Olanda și care pot să o susțină pe mama lui, Mariana Belean, care se află alături de fiul ei. În urma incendiului din Colectiv, care a avut loc la 30 octombrie, au decedat 26 de  persoane, iar pe drum spre spital a mai murit încă un rănit. În 12 zile de la teribila tragedie, și-au pierdut viața alte 26 de persoane, bilanțul dramatic ajungând, joi (12 noiembrie), la 53 de morți.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos