Acasă Bucuresti Inca un membru al trupei Goodbye to Gravity A MURIT! Numarul mortilor...

Inca un membru al trupei Goodbye to Gravity A MURIT! Numarul mortilor in Colectiv a ajuns la 45!

Bilanțul victimelor din clubul ”Colectiv” se ridică la 45, după ce, duminică seara, un membru al trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din 30 octombrie, care se afla într-un avion ce-l transfera la un spital din Elveția, a decedat, au declarat, pentru AGERPRES, surse medicale din interiorul Spitalului de Arși din Capitală.

Potrivit acestora, pacientul a suferit un stop cardio-respirator în avion, el fiind resuscitat de personalul medical timp de 70 de minute.

De altfel, aeronava se reîntorcea în țară din cauza agravării stării de sănătate a pacientului, scrie agerpres.ro.


Citeste si:

Andrei Galut, solistul trupei din incendiu, SE ZBATE INTRE VIATA SI MOARTE!

VIDEO – Ziua in care murim! Asa se numea melodia lansata in clipa in care a IZBUCNIT INCENDIUL!


O aeronavă tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviație plecase duminică, în jurul orei 16,20, către Zurich, Elveția, pentru transferul unui pacient rănit în incendiul de la clubul „Colectiv”.

„La solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne, o aeronavă tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviație, special dotată medical pentru transportul aerian al victimelor, a plecat duminică, în jurul orei 16,20, către Zurich, Elveția, într-o misiune umanitară de urgență, pentru transferul unui pacient rănit în incendiul de la clubul „Colectiv”, preciza MAI într-un comunicat remis presei.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentS-a aratat PRIMUL SEMN BIBLIC al sfarsitului lumii!
Articolul următorFetita care a UIMIT Europa: Vorbeste o limba neinteleasa de nimeni si nu se stie de unde a aparut!