Acasă Bucuresti Mama singura, Nicoleta Dobrinoiu este in stare grava in urma incendiului din...

Mama singura, Nicoleta Dobrinoiu este in stare grava in urma incendiului din Colectiv, dupa ce I-AU FURAT SI POSETA! Acum are nevoie de ajutorul nostru!

26

Printre victimele incendiului din Colectiv se afla si tanara Nicoleta Dobrinoiu, mama unui baietel pe care il creste singura.

Prietena cea mai buna a tinerei a postat pe contul de socializare un mesaj prin cere disperata ajutorul tuturor, pentru a-i salva amica. Mai mult, aceasta a dezvaluit un amanunt cutremurator din seara tragediei. Profitand de nenorocire, geanta Nicoletei a fost furata chiar in timp ce femeia incerca sa se salveze din flacari.

Este Nicoleta Dobrinoiu, inca o tanara victima #Colectiv, o prietena de suflet , care acum se afla la Spitalul Militar cu arsuri de gradul 2 si 3 pe corp dar si la caile respiratorii. Nicoleta este un om frumos si bun, dar incercat de viata. Este mama unui baietel de 1 an, Aris, pe care il creste singura, iar din seara tragediei nu l-a mai vazut. Sa o ajutam pe Nicoleta Dobrinou sa isi tina in brate copilul cat mai curand. Share si donati cat puteti. Va rog si va multumesc. Dumnezeu sa va rasplateasca bunatatea. Poate asa se va sensibiliza, cel care in valtoarea evenimentelor, „i-a gasit” geanta si o va da inapoi. Conturile in Euro si Ron au fost deschise de sora ei: Dobrinoiu Ecaterina Mihaela”, a scris disperata tanara pe contul de socializare, scrie cancan.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos