Acasă Bucuresti Asistenta care a SALVAT o multime de vieti la Colectiv are PROBLEME...

Asistenta care a SALVAT o multime de vieti la Colectiv are PROBLEME GRAVE de sanatate! A inhalat FUM TOXIC si acum scuipa SANGE!

Violeta Naca, asistenta eroină din noaptea tragediei, are probleme grave de sănătate. Din cauza fumului pe care l-a inhalat în momentul intervenţiei la clubul Colectiv, Violeta Naca riscă să rămână fără voce.

Asistenta eroină de la clubul Colectiv, Violeta Naca, se simte foarte rău, din cauza fumului inhalat în noaptea tragediei. Mai mult, ea este speriată deoarece a început să scuipe sânge.

Din seara în care s-a întâmplat tragedia de la Colectiv, am simţit că miroase. Era o substanţă toxică, care mirosea, mirosea din ei. Am simţit şi în ambulanţă. În timpul în care i-am evoluat, am simţit acel miros. Sunt foarte speriată, nu e normal dintr-o tuse banală să scuipi sânge. Mă tem la ziua de mâine, mi-e frică să mai şi vorbesc. Mă gândesc la copilul meu mic şi care are nevoie de mama lui„, a spus Violeta Naca la o televiziune, scrie RomaniaTv.net.


Citeste si:

Numarul mortilor in Colectiv a ajuns la 50!

Cunoscut scriitor roman despre tinerii care au murit in Colectiv: Tineret pe apa garlei/ Si-au meritat soarta!


În urma unui control la medicul ORL, asistenta a aflat că are corzile vocale arse.

Corzile ei vocale sunt în pericol„, a spus medicul.

Zi de zi, cadrele medicale fac eforturi supraomenesti. Ranitii indura chinuri groaznice, pielea lor este arsa. „Din 14-15 cati sunt internati la noi, maxim 2-3 vor scapa cu viata, probabil. Au fost curatati de piele pana la muschi. Unele zone de pe corpul lor au inceput sa necrozeze. Sunt arsi si pe fata, si pe spate. Au fost operati pe fata, dar pe spate nu au au cum… Ar insemna sa fie pusi pe masa de operatie cu fata in jos… E imposibil. Pe spate au inceput sa se infecteze”, a declarat in o alta asistentă.
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCea mai proasta veste pentru soferi: Aceasta categorie de masini VA FI INTERZISA pe drumurile din Romania!
Articolul următorScrisoare deschisa pentru Dacian Ciolos: Sunteti sau nu OFITER ACOPERIT?!