Acasă Hunedoara Cunoscut scriitor roman despre tinerii care au murit in Colectiv: Tineret pe...

Cunoscut scriitor roman despre tinerii care au murit in Colectiv: Tineret pe apa garlei/ Si-au meritat soarta!

Stejărel Ionescu, membru al Ligii Scriitorilor din România și al Uniunii Ziariştilor din Banatul Istoric, face, pe Facebook, o afirmație cel puțin revoltătoare. Acesta susține că tinerii care au sfârșit în urma incendiului din clubul „Colectiv” „și-au meritat moartea”. 

În data de 7 noiembrie, scriitorul a postat pe un site de socializare o poezie, compusă de el, în care blama protestele de stradă ale tinerilor, și spunea în textul său despre aceștia „că nu sunt decât niște draci”, notează Glasul Hunedoarei.

Stejărel Ionescu a denumit poezia „Partidul Colectiv”.

„Cică ar fi luat fiinţă/ Fără a exista motiv/ Un partid fără credinţă/ Ce se cheamă Colectiv. Oare câţi boi, câte vaci/ În el s-au putut înscrie/ Ce vor să ajungă cârmaci/ Peste a ţării herghelie. Ceapeu sau Colectiv/ Nu este decât o zloată/ Cu un public prea beţiv/ Într-o lume prea deşartă. Tineret pe apa gârlei/ Fără în ţară cu vreu rost/ Însă cu mulţi brotăcei/ Ce orăcăie cam prost. Mişună cam peste tot/ Goange, râme şi gândaci/ Ce fac ăstei ţări, boicot,/ Nu sunt decât nişte draci. Pur şi simplu îmi este scârbă/ Cu astfel de epiderme/ Care lumea ne-o perturbă”, scrie Stejărel Ionescu.


Citeste si:

VIDEO – AU PLANS in strada! Italienii au OMAGIAT-O pe studenta Tullia Ciotola, moarta in incendiul din Colectiv!


În urma textului publicat pe site-ul de socializare, o cititoare a postat un comentariu. „Cred că un comentariu este de prisos aici, iar astea, cred că v-a luat două minute să le gândiți, de fapt să le așterneți pe Facebook… sunt convinsă că dacă erau gândite, sunau altfel!”. Stejărel Ionescu a comentat la rându-i, însă cele spuse de el sunt de-a dreptul înfiorătoare. „Și-au meritat moartea”, a scris acesta pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPoveste de viata! D-l Dumitrescu a ajuns din inginer IT sa lucreze casier la Auchan in Bucuresti, pe un salariu de 720 de lei pe luna!
Articolul următorIohannis il vrea pe Dacian Ciolos PREMIER al Romaniei!