30.5 C
București
luni, iulie 8, 2024
AcasăStirea zileiHunedoaraCine-i voteaza pe astia? Sfatul unui MINISTRU catre ELEVE: scoateti pieptul in...

Cine-i voteaza pe astia? Sfatul unui MINISTRU catre ELEVE: scoateti pieptul in fata, fundul bombat, sa lesine baietii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ca in Al Doilea Razboi Mondial: Soldatii armatei ruse ajunsi in Ucraina cauta fete tinere

Soldaţii ruşi aflaţi în căutarea unei partenere au încercat...

Celebrul vlogger Colo arestat pentru incitare la violare de minore!

Vloggerul Alexandru Bălan, cel care incita la violarea minorelor,...

Romania e campioana mondiala la canotaj 8+1! Fetele noastre au uimit in SUA!

Echipajul feminin de 8+1 al României a cucerit aurul,...

Secretarul de stat în Ministerul Educației, Vasile Şalaru (ALDE), sfatuieste elevele sa fie sexy si atragatoare la scoala, pentru a se descura mai bine in viata.

Acesta a susținut că dorește să introducă în școli cursuri în care fetele să învețe să „meargă frumos”, „să știe să fie gazde bune” și „să învețe cum se servește ceaiul”. La sfârșitul conferinței de presă, oficialul a declarat că elevele ar trebui să se ghideze după următorul enunț: „Pieptul în față, dosul în spate și să leșine băieții”.

„Aceste ore de consiliere vizează < poate o să râdeți, poate nu > o integrare mai ușoară în societate, prin atitudine, prin ținută. Elevii noștri nu știu să calce pe stradă. Eu aș vrea să văd o elevă de clasa a XI-a sau a XII-a mergând frumos pe tocuri, dansând vals sau tango, știind să fie o gazdă bună, și cred că este o latură a învățământului românesc, care a fost total neglijată, și care ar putea aduce aminte, sper să nu zâmbiți, de trecuta educație de pension”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Educației, Vasile Şalaru.


Citeste si:

S-a PANICAT! De frica INCHISORII, unul dintre violatorii elevei din Vaslui a vrut sa se SINUCIDA!

VIDEO – Invatatoare filmata cand ZBIERA si UMILEA un copil de clasa I!

Un fost violator din Vaslui a ajuns DEPUTAT in Parlamentul Romaniei!


Întrebat fiind dacă nu ar fi mult mai util pentru elevi să învețe educație rutieră sau cursuri de prim-ajutor, răspunsul secretarului de stat în Ministerul Educației a fost: „Nimeni nu spune că aceste lucruri să nu se facă. La dirigenție, ele erau obligatorii. Se făceau și acestea. Eu am spus că pe lângă astea să se facă și altceva”.

La sfârșitul conferinței de presă, ministrul secretar de stat a mai adăugat că fetele ar trebui să se ghideze după următorul enunț: „Pieptul în față, dosul în spate și să leșine băieții”.

„Îmi cer scuze dacă nu m-am făcut înțeles, dar cred că un băiat, când are de braț o fată, , nu cred că îl interesează dacă fata știe educație rutieră, ci dacă știe să meargă frumos, ca o doamnă. Într-un cuvânt, pieptul în față, dosul în spate și să leșine băieții!”, a spus secretarul de stat în Ministerul Educației, Vasile Şalaru, scrie glasul-hd.ro.

Ultimele stiri