21.5 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăStirea zileiHunedoaraVIDEO SOCANT - Doua maicute de la Prislop INJURA si BLESTEAMA credinciosii!

VIDEO SOCANT – Doua maicute de la Prislop INJURA si BLESTEAMA credinciosii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Atac rusesc cu rachete la granita Romaniei! Presedintele Iohannis: ”Sunt crime de război!”

Președintele României susține că atacurile rușilor pe Dunăre reprezintă...

VIDEO-Urs filmat cu un miel in gura, ziua in amiaza mare, pe o strada cu oameni

Imagini uluitoare într-o comună din județul Prahova. Un urs...

Două măicuțe de la Manastirea Prislop au fost filmate in timp ce-si își pierd cumpătul și se comportă ca la ușa cortului, și nu ca la poarta unei mănăstiri. Într-un video, prezentat de Glasul Hunedoarei, se poate observa cum fețele monahale blesteamă o mamă și pe fiica ei, pe care le acuză că i-ar fi furat o brățară.

 Pe filmarea de 52 de secunde se poate vedea o ceartă între cele două măicuțe și o femeie, însoțită de o fetiță. Femeia este acuzată de cele două fețe monahale că ar fi furat o brățară. În acel moment, copila de aproximativ 7 ani, începe să plângă, și totul ia o turnură dramatică. Și femeia, dar și maicuțele încep să se blesteme reciproc.

Filmarea ajunsă la redacția noastră a fost trimisă de un tânăr, revoltat de atitudinea celor două fețe monahale. Acesta ne-a explicat ce s-a întâmplat la poarta mănăstirii de la Prislop. „Mi se pare revoltător ca două maici să blesteme în halul acesta. Orice ar fi făcut femeia aceea sau fetița, care se vede cum plânge, speriată de atitudinea măicuțelor. S-au năpustit asupra lor, efectiv, le-au căutat în plase, ca niște polițiști, și au blestemat . E incredibil! Asta nu e atitudine de fețe monahale”, spune Călin Cristi, cel care a filmat întreaga scenă.


Citeste si:

”Va lua tara foc de la Prislop!” – de ce a spus parintele Arsenie Boca asta?!

TRAGEDIE! Un autocar cu 46 de pasageri s-a rasturnat in drum spre Manastirea Prislop! VIDEO

HOTI prinsi furand bani la MORMANTUL parintelui Arsenie Boca! Nimeni nu le-a facut nimic!


Potrivit reprezentanților Episcopiei Devei și Hunedoarei, care au văzut imaginile cu pricina, cele două măicuțe sunt de la schitul Alun. Aceștia spun că faptele fețelor monahale sunt regretabile și că vor fi chemate să dea explicații pentru atitudinea lor. „Nu am cuvinte… Ce pot să spun? Am văzut imaginile, și atitudinea celor două măicuțe este regretabilă. O să le chemăm să dea explicații pentru comportamentul lor și le vom pune în vedere ca, pe viitor, să nu mai aibă o astfel de atitudine, în caz contrar se poate merge și la sancțiuni mai drastice. Nu se poate că o față monahală să blesteme, dar au avut circumstanțe atenuante, au fost provocate”, a spus preotul Gabriel Miricescu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Devei și Hunedoarei.

Ultimele stiri