Stirea zilei

LISTA judetelor in care SCOLILE raman inchise!

Scolile din Bucuresti si judetele Ilfov, Arges, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea, Buzau si Giurgiu raman inchise si marti, potrivit situatiei transmise luni la Ministerul Educatiei de catre inspectoratele scolare.

In judetele Buzau si Giurgiu vor sunt inchise scolile, dar in municipiile Buzau si Giurgiu vor fi deschise gradinitele, masura fiind luata pentru a veni in sprijinul parintilor.

De asemenea, in judetele Bacau si Botosani vor fi inchise marti cate trei unitati de invatamant, iar in judetul Braila vor fi cursuri doar in scolile din municipiul Braila.

In judetul Dambovita vor fi inchise 46 de unitati de invatamant, in judetul Suceava vor fi suspendate cursurile in cinci unitati, iar in judetul Vaslui, in 24 de unitati, potrivit situatiei transmise la Ministerul Educatiei.

Judetele Buzau, Braila si Vrancea au fost duminica, intre orele 15.00 si 21.00, sub cod rosu de vreme rea si au ramas sub cod portocaliu pana luni dimineata.

Capitala si judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Bacau, Vaslui si Iasi au fost pana luni, la ora 09.00, sub cod galben.

Loading...

Codul portocaliu de viscol a fost prelungit luni, pana la ora 23.00, in judetele Constanta, Tulcea, Braila, Calarasi, Ialomita, Buzau, Vrancea si Galati, iar judetele Bacau, Vaslui si Iasi au fost atentionate cu cod galben.

Sursa: mediafax.ro

Loading...