11.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSocialSanatateIn loc sa plece din tara un tanar medic a ales un...

In loc sa plece din tara un tanar medic a ales un spital mic, de provincie! S-a remarcat imediat: refuza sa primeasca ”atentii”!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un medic pediatru a ajuns celebru pe retelele de socializare dupa ce a ales să meargă într-un oraș mic, Novaci, Gorj, unde s-a remarcat prin refuzul de a primi „cadouri.

Pe Facebook, Alin Cristian Mituta a scris:

„Ea e Alexandra si de 6 luni e medic pediatru confirmat. Alexandra a invatat foarte bine, a fost printre primii atat la facultate cat si la rezidentiat astfel ca putea usor sa plece in strainatate sau macar intr-un oras mare din Romania, asa cum fac foarte multi medici tineri ca ea.

Cu toate astea, Alexandra a preferat sa ramana in Romania si, mai mult decat atat, sa vina sa lucreze la spitalul din Novaci, unul din acele orase mici de provincie din multele care exista in Romania, care duc mare lipsa de medici.

Dar chiar mai mult decat de medici, aceste orase si comune mici din Romania au nevoie de oameni onesti, de profesionisti integri care sa radieze in jur acele valori care fac Romania sa se schimbe in bine.

Alexandra e un astfel de model. E doar de 6 luni la Novaci dar a reusit deja sa se remarce prin profesionalismul ei dar si prin faptul ca e singurul medic din spital care nu accepta nici in ruptul capului “cadouri” chiar daca e nevoita sa reziste in fiecare zi reflexelor pacientilor si presiunilor unora dintre colegi care o vad ca oaia neagra care strica piata.

De oameni ca Alexandra avem nevoie ca de aer daca vrem ca Romania sa se schimbe. Avem o datorie sa ii aplaudam si sa ii incurajam pentru ca ei sunt eroii tacuti care fac Romania mai buna in fiecare zi.

Sunt mandru de Alexandra”.

Sursa: romani-buni.info

Ultimele stiri