Acasă Stirea zilei Lucian Bute va lupta cu Jean Pascal

Lucian Bute va lupta cu Jean Pascal

24

pascal-buteLucian Bute va avea parte de cel mai tare meci din cariera, romanul urmand a da piept cu rivalul sau din Canada, Jean Pascal.

Despre lupta Bute – Pascal s-a vorbit mult in ultima vreme, insa lucrurile pareau ca au intrat in impas pentru ca pugilistul de origine canadiana isi programase un meci pe data de 25 mai, atunci cand ar fi urmat sa boxeze cu americanul Chad Dawson.

De cand Bute si-a manifestat interesul pentru o intalnire cu Pascal, staff-ul acestuia a facut tot posibilul pentru a amana meciul cu Dawson, insa, pana de curand, canadienii s-au lovit de refuzul americanilor. Surpriza a venit recent, Chad Dawson acceptand ideea de a-si amana partida cu Pascal.

„Sa fiu sincer, Pascal nu vrea sa se bata cu mine acum. Am inteles ca ar primi mai multi bani daca ar boxa cu Bute. In locul lui cred ca as proceda la fel. Nu sunt foarte suparat, voi reveni in ring cat de curand”, a spus Dawson.

Asta inseamna ca americanul a facut pasul inapoi si ca lupta asteptata de toti fanii boxului din Canada, Bute vs. Pascal, va avea loc in data de 25 mai in Montreal.

De altfel, fostul campion mondial la categoria semigrea a prefatat acest meci. „Il vreau pe Bute! Unora le place sa citeasca istoria, altora le place sa o scrie. Pe 25 mai va fi o seara epica!”, a fost reactia lui Pascal.

Un alt indiciu referitor la aceasta partida este dat de faptul ca atat Bute, cat si Jean Pascal, au fost supusi, in cursul saptamanii trecute, unor controale antidoping inopinate.

Anuntul oficial al luptei dintre Lucian Bute si Jean Pascal este asteptat in cursul acestei saptamani, dupa ce ultimele detalii vor fi puse la punct.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos