Pe Bruce Jenner cu siguranta l-ati vazut la televizor. Este un tip sexy, bine facut, despre care niciodata n-ai zice ca ascunde un secret atat de mare: vrea a fie femeie!

Bruce-JennerBruce Jenner este castigator al medaliei de aur in trecut si popularizat recet in how-ul TV despre familia Kardashian. El a recunoscut vineri seara, la ABC TV, ca va face o operatie de sex.

”Pentru toate scopurile si motivele, eu sunt o femeie”, i-a spus Bruce prezentatoarei Diane Sawyer. ”Oamenii se uita la mine diferit, va acest barbat macho, dar in sinea mea eu sunt o femeie, asta simt ca sunt. Genetic vorbind nu m-am nascut asa”, a mai spus Bruce Jenner.

Bruce Jenner a inceput tratamentul cu hormoni de un an si jumatate pentru a se transforma in femeie, iar acum urmeaza sa faca o serie de operatii chirurgicale pentru a avea corpul unei femei.

Bruce Jenner a fost casatorit de trei ori, ultima oara cu starleta TV Kris Kardashian, de care a divortat in 2014. Aceasta chiar a postat un mesaj pe Twitter dupa ce Bruce a facut anuntul, conform caruia il sustine si ii doreste sa fie fericit.

In varsta de 65 de ani, Bruce Jenner a spus si copiilor lui ca intentioneaza sa devina femeie iar reactia lor nu a fost una tocmai pozitiva: au plans, au plans mult pentru ei isi vor tatal!

Bruce Jenner nu este nici prima si nici ultima vedeta de la Hollywood care isi schimba sexul. Vedeti mai jos alte staruri care au decis ca vor alt sex.

Transparenta face diferenta