Acasă Monden Madonna data in judecata

Madonna data in judecata

51

Madonna o tine din scandal in scandal in cadrul turneului ei mondial „MDNA Tour”. Cantareata a fost data in judecata de fundatia care administreaza averea actorului Marlon Brando, care o acuza pe artistaamericanade incalcarea drepturilor de autor.

Directorii de la Brando Enterprises sustin ca Madonna a folosit fara permisiunea lor imaginea celebrului actor american, in timp ce a interpretat piesa „Vogue” in toate concertele incluse in turneul ei.

La sfarsitul saptamanii trecute, Brando Enterprises a depus o plangere oficiala la Tribunalul Districtual dinCalifornia, in care cantareataamericanaeste acuzata de incalcarea drepturilor de autor si de folosirea ilegala a imaginii actorului Marlon Brando.

Acest scandal vine la numai cateva zile dupa ce Madonna a reusit sa scoata pur si simplu din minti publicul de la Denver, dupa ce, la concertul de joi seara, a intrat pe scena in sunet de mitraliera, generand astfel panica in randul multimii care nu a uitat inca episodul atacului armat din Colorado, din luna iulie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos