Acasă Stirea zilei Mariah Carey o va inlocui pe Jennifer Lopez in juriul emisiunii „American...

Mariah Carey o va inlocui pe Jennifer Lopez in juriul emisiunii „American Idol”

46

Cantareata americana Mariah Carey a anuntat ca va face parte din juriul emisiunii muzicale „American Idol”, unde o va inlocui pe o alta vedeta americana, cantareata Jennifer Lopez.

„Imi va placea foarte mult sa lucrez pentru «American Idol». In calitate de cantareata si de compozitoare, sunt entuziasmata de ideea de a forma tinere talente”, a declarat Mariah Carey intr-un mesaj postat pe Twitter. Cantareata in varsta de 42 de ani o va inlocui in aceasta emisiune muzicala pe o alta interpreta emblematica, Jennifer Lopez, care a anuntat in urma cu zece zile ca se retrage din juriul de la „American Idol”.

Pentru a juriza „American Idol”, Mariah Carey a cerut un salariu de 17 milioane de dolari, potrivit deadline.com. Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a parasit si el juriul emisiunii „American Idol”, pentru a se concentra asupra carierei sale muzicale. Numele inlocuitorului sau nu a fost deocamdata anuntat. Din juriul concursului de interpretare mai face parte Randy Jackson, jurat al emisiunii inca de la debutul acesteia, din anul 2002.

„American Idol” ramane cea mai urmarita emisiune-concurs din SUA, desi in ultimii ani audientele inregistrate au scazut destul de mult. Finala din luna mai a fost urmarita de 21,2 milioane de oameni, cu mult sub cei 30 de milioane de telespectatori pe care ii inregistra in perioada de glorie.

Mariah Carey, castigatoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul in anii ’90, prin lansarea unui album care ii poarta numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cantareata in Statele Unite ale Americii in anii ’90, iar albumele ei s-au vandut in peste 200 de milioane de copii. Popularitatea sa a intrat in declin incepand cu anii 2000, cand a rupt legatura cu casa de discuri Columbia Records.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos