Acasă Bihor Marii MILIARDARI ai Europei au ajuns in Romania! Tiriac incepe MACELUL la...

Marii MILIARDARI ai Europei au ajuns in Romania! Tiriac incepe MACELUL la Balc!

Avioanele particulare cu invitaţii milionari ai lui Ion Ţiriac au sosit încă de miercuri seară la Oradea, pentru tradiţionala vânătoare de la Balc. La controversatul eveniment vor participa oameni de afaceri, politicieni renumiţi din Europa, dar şi oaspeţi regali.

Pe domeniul de la Balc, timp de două zile, se vor auzi focuri de armă. Este al 11-lea an în care se organizează vânătoarea de mistreți, iar oaspeţii de seamă au ajuns de miercuri seară cu avioanele private, pe aeroportul din Oradea. Creatorul de modă italian Stefano Ricci, prinţul Dimitrie Sturdza, dar şi moştenitorul imperiului Porsche vor participa, la fel ca în anii trecuţi, anunta romaniatv.net.

Vânătoarea de mistreţi, crescuţi special pe cele peste 1.000 de hectare ale domeniului, se organizează de obicei în trei reprize. Special sunt tocmiţi săteni cu ziua, pentru a ajuta la goana vânatului.

Vânătoarea organiztată an de an la Balc este văzută ca un adevărat măcel de mii de români. În anii trecuţi, mai multe ONG-uri au protestat în faţa domeniului. Acţiunea nu este considerată a fi vânătoare pentru că, spun ele, animalele se învârt într-un mediu îngrădit chiar dacă vorbim de o suprafaţă de teren de peste 1.500 de hectare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAcum 10 ani il astepta pe Ghita la portita, astazi Cleopatra Stratan e de NERECUNOSCUT!
Articolul următorVIDEO – Efort SUPERB al pompierilor braileni! Au salvat o lebada PRINSA IN GHEATA!