Acasă Romani in strainatate Masurile de URGENTA luate de autoritati in CAZUL ROMANULUI RAPIT de teroristi!

Masurile de URGENTA luate de autoritati in CAZUL ROMANULUI RAPIT de teroristi!

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, aflat la Bruxelles, se intoarce, marti, de urgenta in tara, in urma informatiilor aparute in presa despre romanul rapit in Burkina Faso, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse diplomatice.

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, era plecat la reuniunea Comitetului Ministrilor al Consiliului Europei, care se desfasoara la Bruxelles.

Acesta va reveni, marti, urgent in tara, in urma informatiilor noi aparute in presa privind romanul rapit in Burkina Faso in luna aprilie, potrivit surselor diplomatice.

Gruparea jihadista salafista din Sahel Al-Mourabitoune afirma, intr-o inregistrare audio difuzata de agentia mauritana Al-Akhbar, ca-l detine pe romanul rapit in Burkina Faso, in aprilie, si „indeamna Guvernul roman sa acorde atentie serioasa negocierilor pe tema eliberarii ostaticului”, relateaza VOA.

Mesajul audio este prezentat in numele lui Adnan Abou Walid Sahraoui, care se prezinta drept liderul gruparii, rivalul algerianului Mokhtar Belmokhtar, scrie ziare.com.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVESTI TRISTE! Preot adus la spitalul unde se afla internat Gabriel Cotabita!
Articolul următorStatul roman FLUIERA in Biserica! BOR executata SILIT pentru DATORII!